4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46
0   28

En riktigt bra Torsdag

Det är väldigt sällan som jag skriver ett blogginlägg som publiceras så här direkt. Men jag har haft en så bra dag och behöver informera er om detta! Först och främst, från ingenstans så har jag börjat sova 7 timmar per natt!!! Nej men alltså vad är det som händer? För er som inte förstår hypen så snittar jag knappt 6 timmar per natt. Så att nu sova 7 timmar + lite mer känns helt galet. Förmodligen därför jag sitter här och bloggar live för er haha.

Idag hade jag tre hundpromenader och det var så härligt. För första gången på veckor så lyste solen igen. Jag och hundarna hade det toppen. Träffade på Elouise med lilla bäbisen och världens sötaste lilla Saffran. Vi stod och pratade en stund. Älskar när man stöter på sina vänner och kan tjata av sig lite. Blir alltid så himla glad. Väl hemma värmde jag en matlåda som vi hade i frysen. Det är verkligen mitt bästa tips till er som vill leva mer ekonomiskt. Frys ner matlådor! Tar ca 6 minuter att värma upp i mikron. Du sparar så mycket tid och pengar på det.

En riktigt bra Torsdag

Efter att ha suttit ner en stund och bara tagit det lite lugnt så fortsatte jag att städa köket. Jag attackerade ugnen direkt när jag hade fått hem Scrub Daddy. Idag skurade jag ur kylen och skåpet under diskhon. Allt går så himla fort med Srcub Daddy. Det blir roligt att städa. Planen är att skura ur alla luckorna i köket men jag orkar inte ta allt på samma gång utan tar ett skåp i taget. Kommer bli så skönt när allt är super rent. Nu ska jag ta och fortsätta lyssna på podd samtidigt som jag vattnar växterna. Johan är på väg hem från Göteborg så ska snart börja med maten. Ikväll blir det potatismos med köttbullar.

Dela

8 Kommentarer

 1. 12 november, 2022 / 07:38

  Så skönt att verkligen känna att dagen är bra 😀

 2. Enna Jamakosmanovic
  12 november, 2022 / 13:46

  Vad mysigt!

 3. 13 november, 2022 / 13:52

  Potatismos med köttbullar är ju sååå gott!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.