12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Jag har verkligen lyckats fynda ordentligt denna rean


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Klänning / Klänning / Parfym / Set / Necessär / Väska / Klänning / Väska

Jag har verkligen lyckats fynda ordentligt denna rean. Som jag har skrivit tidigare så brukar jag alltid handla accessoarer under reorna men något som man absolut ska shoppa när det är rea är designerplagg. Jag faller väldigt ofta för kläder eller accessoarer som kostar över tusenlappen men med min oregelbundna ekonomi så skulle jag aldrig ha råd att handla direkt när produkterna kommer ut. Därför brukar jag alltid vänta in reorna för då kan jag få det jag vill ha samtidigt som jag sparar några hundralappar. Alla produkterna i detta inlägget är på rea men jag vet ej om allt finns kvar när detta inlägget publiceras.

Tröja / Tröja / Tröja / Väska / Väska / Väska / Plånbok / Sneakers / Väska / Väska

Jag försökte variera så gott jag kunde även om det är väldigt mycket väskor. Nu när sommarrean är igång så betyder det att vi alldeles snart kommer börja se höstplaggen som nyheter. Jag hittade några galet snygga tröjor från förra säsongen som fortfarande gick att köpa. Men bara för att hösten kommer på intåg så behöver ni inte få panik, det kommer fortsätta komma in sommarplagg också. Jag skulle gärna vilja köpa lite fler blå klänningar. Trodde aldrig att jag skulle vilja ha blått i min garderob men tycker det känns dom den perfekta sommarfärgen.

De bästa reorna just nu

Nelly har upp till 70% rabatt
Nakd har upp till 70% rabatt
Gina Tricot har upp till 70% rabatt
Sephora har upp till 70% rabatt
Boozt har upp till 50% rabatt
Bikbok har upp till 50% rabatt
Yves Rocher har upp till 50% rabatt

18 Kommentarer

 1. 21 juni, 2018 / 09:34

  Massa fint 😀

 2. 21 juni, 2018 / 09:34

  Så bra tips och vad mycket fint! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   22 juni, 2018 / 16:43

   Har den i rosa och kan varmt rekommendera den 😀

 3. 21 juni, 2018 / 10:34

  Så mycket fint!!

 4. 21 juni, 2018 / 12:46

  Oj vad många reor det är nu! Måste kolla in 😀

 5. 21 juni, 2018 / 13:55

  Riktigt fina plagg! 😀

 6. 22 juni, 2018 / 13:06

  Wow så mycket snyggt! Säger ja tack till mycket 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.