1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Så här klär jag mig varje höst


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Denna veckan har verkligen gått fort. Vi är inne i en period där det regnar konstant. Jag älskar regnet men kanske inte varje dag. Vi lyckades fotografera dessa bilderna igår men på grund av tidsbrist så kunde vi inte lägga ner så mycket tid som jag hade önskat.

”Så här klär jag mig varje höst”

Både ponchon och tröjan har fått hänga med i flera år men jag älskar dom lika mycket idag som när jag fick hem dom. Jag följer aldrig trender utan försöker alltid tänka, kommer detta fungera om tre år? Och när jag skriver fungera så syftar jag på om det är något som kommer fungera med saker jag redan har hemma. Jag vill inte köpa en massa kläder som bara används en gång och sen så har jag tröttnat. Det är ohållbart i längden.

Boots/Din Sko – Leggings/Gina Tricot – Tröja/Vila – Poncho/Vila – Väska/Louis Vuitton

Tråkigt nog kan jag inte hitta någon poncho som liknar denna. Men jag hade lite mer tur när det kommer till tröjan och hittade denna. Båda är beige/bruna, stickade polotröjor. Och gillar ni inte just denna färgen så kommer tröjan i hela 12 olika färger. Bootsen har jag haft i över 6 år tid. Dom är så himla bekväma men börjar bli riktigt slitna. Jag hittade dessa bootsen från Shoe The Bear. Har aldrig hört talas om märket tidigare men dom var väldigt lika. Sen hittade jag dessa klackarna från Duffy. Väldigt lika de jag har på mig. Enda skillnaden är att dessa är i stilettklack istället för kilklack.

Nu väntar jag på att min mamma ska sluta jobbet så hon kan komma och hämta Ronja. Efter det ska jag gå en promenad med Bonzo innan jag ska iväg och hämta två paket. Jag hoppas att vi får en lucka i helgen så att vi kan fotografera en massa material. Jag behöver vara smart och försöka bygga upp material redan nu. Och det är något som jag rekommenderar alla. Det är alltid bättre med för mycket bildmaterial än för lite.

17 Kommentarer

 1. Sara Lee
  23 augusti, 2018 / 20:46

  Kan man inte få se ett urval av dina höstoutfits under åren? <3

 2. 23 augusti, 2018 / 21:26

  Tycker att bilderna blev superfina trots tidsbristen, och hoppas du hinner få en lucka i helgen! Roligt med paket också. ^^ Sv: Åh, så snällt av dig! Det betyder faktiskt jättemycket att höra från dig som är så foto-van och alltid blir så sjukt fin på dina foton! <3 Tack, ska verkligen försöka använda den i höst! Kramis.

 3. 23 augusti, 2018 / 21:30

  Åh vad snyggt och jag älskar höstmode! 😀 Kramis

 4. 23 augusti, 2018 / 22:35

  Jag ska skaffa mig en ny pobcho denna hösten för det är så snyggt

 5. 23 augusti, 2018 / 22:41

  Så borde jag också tänka 😀 men man köper ju bara det som man tycker är snyggt, så då funkar det ju 😉 =)

  • dixiwonderland
   Författare
   24 augusti, 2018 / 08:40

   Njaa det beror väl lite på. Ibland om man impulsköper så kan man ju köpa något som inte fungerar med något av det man har hemma vilket resulterar i att man behöver köpa nysa skor, accessoarer osv för att ha något att styla med. Det är just det jag menar att man ska undvika 🙂 Men har man en väldigt basic stil utan mycket mönster och färger så kanske det fungerar bättre 🙂

 6. 23 augusti, 2018 / 22:42

  SV Vi bor ju i lägenhet men som jag skrev i inlägget så var vi på husvisning 🙂 vi har pratat om hus länge men inte hittat det rätta än så därför blir det ju lite visningar =)

 7. 23 augusti, 2018 / 23:31

  Jättefin outfit! 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.