0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Behöver jag säga att jag är så taggad inför hösten nu


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Jag har varit så himla dålig på att visa upp mina inköp. Det är något av de roligaste jag vet så därför tänkte jag börja med det igen. Och vad passar då inte bättre än att visa upp min nya jacka som jag är kär i. Jag var så himla osäker på om jag skulle beställa den eller inte. Men nu i efterhand är jag så himla glad att jag gjorde det.

”Behöver jag säga att jag är så taggad inför hösten nu”

Den var så himla mycket snyggare i verkligheten. Jag som är en sucker för detaljer vet knappt vart jag ska ta vägen för det finns så många på denna. Min största oro var att den skulle vara tung. Vissa av mina kappor här hemma är så tunga att det blir jobbigt att ha dom på sig, men denna är lätt som en fjäder. Den var dock mycket tunnare än vad jag hade förväntat mig men eftersom att hela insidan är full med den mjuka fejk ullen så lär den hålla mig varm trots allt.

Jag kommer styla den tillsammans med mina stickade tröjor. Tror den kommer gå riktigt bra ihop med mina kängor från Duffy som jag köpte förra året. Tänker att man både kan styla upp den och ner beroende på vilket mood man har för dagen. Den lär vara lika snygg till ett par träningskläder som till ett par snygga boots och den stickad tröja.

”Det ska bli så himla kul att fotografera outfits i denna”

Den känns lite stel men jag tror den är i ett sånt material att den bara blir mjukare ju mer man använder den. Köpte den på Zara som förövrigt alltid ha snygga höstkläder. Tråkig nog tycker jag att jackorna för oss tjejer är så himla korta och tajta. Förstår inte hur dom tänk att man ska kunna ha på sig en tjock stickad tröja under något sånt? Jag är så nöjd med min nya jacka. Kan vara ett av mina bästa köp detta året.

18 Kommentarer

 1. 24 augusti, 2018 / 08:59

  Åh, den var verkligen superfin!!! 🙂

 2. 24 augusti, 2018 / 09:38

  Åh vilken fin och jag är också taggad inför hösten! 😀 Kramis

 3. 24 augusti, 2018 / 11:07

  Den ser underbart varm och gosig ut. Hoppas bara att det dröjer länge innan du får använd den….haha

 4. 24 augusti, 2018 / 13:50

  Wow, den var verkligen häftig!

 5. 24 augusti, 2018 / 14:47

  WOW vad snygg den var! 😀 Perfekta höst jackan 🙂

  Tack förresten för din kommentar!! Blev så glad. Känns som jag fått tillbaka ”blogg gnistan” nu faktiskt! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   25 augusti, 2018 / 10:33

   Ja den kommer vara grym även i vinter 😀

 6. 24 augusti, 2018 / 14:53

  Så roligt med lyckade köp 🙂 Ska iväg och shoppa nu faktiskt, ska bli så kul 🙂 SV: Vet inte hur länge du har hängt med i bloggen så det är inte så lätt att veta. Vi har bott i Skövde i två år, nu har vi flyttat ”hem” igen. Därför blev det lägenhet eftersom att vi absolut inte vill panikköpa ett hus =) Man får helt enkelt lita på att andra gör det som är rätt hehe, för nej så kul är det ju inte att flytta 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   25 augusti, 2018 / 10:33

   Hoppas att du hittar något fint 😀

 7. 26 augusti, 2018 / 22:59

  Åh vad snygg!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.