5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Höstkläder blandas med sommarkläder


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Blå / Vit / Rosa

Just nu är modet lite upp och ner. Höstkläder blandas med sommarkläder och det är lätt att missa godbitarna. Jag känner att jag vill försöka fylla på med så mycket sommarplagg som jag bara kan. Min höstgarderob är nog tio gånger större än min sommargarderob men jag tycker det är så himla svårt att hitta sommarkläder. Det är alltid någon detalj som inte stämmer. Men nu har jag äntligen hittat lite kläder som jag vill dela med mig av.

Vit / Vit / Blommig

Kan dessa tre flytta hem till mig nu? I´m in love! Hade dock önskat att den svarta klänningen var vit istället. Har lite svårt för svarta sommarklänningar men den är verkligen så fin. Klänningarna kommer från märket Trendyol och det är ett märke som jag har haft mina ögon på under en längre tid. Dom har kläder mer åt det bohemiska hållet precis vad jag älskar.

Randig / Blommig / Blommig / Blommig / Blommig / Blommig

För mig som är kort så är det väldigt svårt att köpa långklänningar. De flesta är så långa att dom gör över mitt huvud men det betyder inte att jag inte gillar dom. Det är förmodligen det mest avslappnade plagget man kan ha och så behöver man inte vara rädd för att den ska flyga upp och råka flasha något haha. Jag älskar alla de lekfulla färgerna och mönster. Så himla fint verkligen.

Svart / Röd / Vit / Röd / Vit

Så himla roligt att det äntligen har kommit in så mycket fint. Jag måste säga att jag är besviken på detta årets sommarkläder, precis som med förra året. Jag vet inte om det är jag som är väldigt kräsen men jag tycker det är svårt att hitta kläder som jag verkligen tycker om och vill ha. Men än är sommaren inte slut så jag hoppas att det fortsätter trilla in fina plagg som dessa.

32 Kommentarer

 1. 12 juli, 2018 / 16:20

  ååh vad mycket fint <3

 2. 12 juli, 2018 / 19:37

  Åh massa fina klänningar älskar den översta modellen i blått! Riverdale är ju så bra väntar spänt på att det skall komma en ny säsong snart! Blir la förmodligen till hösten.
  Svar: Ja älskar klänningar med! Nä så är det ju att vara egen företagare 😉 Alla behöver ta en paus och vila upp sig någon gång. Man skall vara rädd om sig.

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juli, 2018 / 14:22

   Verkar som att många av er läsare följer serien 😀

 3. 12 juli, 2018 / 19:42

  Jag har mycket av allt känns det som haha 🙂 Men härligt med både lättare sommarkläder och sen även lite mer klädda höstkläder 🙂

 4. 12 juli, 2018 / 20:13

  Så mycket fint och jag behöver egentligen uppdatera sommargarderoben men kommer mig inte för det när tiden inte riktigt räcker till 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juli, 2018 / 14:20

   Nej det förstår jag men jag hoppas att du får lite tid att unna dig något fint 😀

 5. 12 juli, 2018 / 20:47

  Så mycket fint. Skulle kunna tänka mig att köpa det mesta 🙂

 6. 12 juli, 2018 / 21:06

  Ja älskar sommarkläder 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juli, 2018 / 14:20

   Jag med men tycker fortfarande att det är svårt att hitta sommarkläder om man jämför med höstkläder 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juli, 2018 / 14:18

   Visst är den fin! Älskar den verkligen 😀

 7. 12 juli, 2018 / 22:28

  Tycker också att jag har mycket lättare att hitta höst-/vinterkläder än sommarkläder! Äääälskar klänningarna i första collaget! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juli, 2018 / 14:17

   Skönt att veta att man inte är ensam 😛

 8. 13 juli, 2018 / 00:24

  jo men det e ju ofta så att sommarkläder kommer i hop med höst bara sådär 😀
  o idag finns receptet upp så gott bröd !! kram

 9. 13 juli, 2018 / 09:41

  HUR fin vad inte den första klänningen??? Alltså WOW! Kram fina <3

 10. 13 juli, 2018 / 12:44

  Så galet snygga klänningar! 😀

 11. 13 juli, 2018 / 13:00

  Så snygga plagg 🙂 Min sommargarderob är också mycket mindre än min höstgarderob

  • dixiwonderland
   Författare
   13 juli, 2018 / 14:09

   Skönt att veta att man inte är ensam men idag köpte jag en ny klänning 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.