0   23
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Köpa husvagn eller husbil inför semestern

Reklam i samarbete med Husvagnsexpo.se
Köpa husvagn eller husbil inför semestern

Något bra som denna pandemi har fört med sig är att allt fler personer får upptäcka sitt land. Jag är ingen semesterperson och med det så menar jag att vi aldrig åker iväg när min sambo har semester. I och med att vi har haft Bonzo så har vi valt att vara hemma med honom. Men jag vet att många av våra bekanta ofta reste utomlands innan pandemin. I år kanske vissa av dom väljer att göra det igen men jag tror att majoriteten av den svenska befolkningen faktiskt kommer stanna hemma i Sverige och upptäcka nya platser här.

Förra året så köpte min sambos pappa och hans sambo en ny husvagn. Inte ny som i nyproducerad, men nyare än den de hade innan. Husvagnen är jätte fin och jag vet att de kommer få så otroligt stor användning av den. De hade också tur att de köpte den förra året för priserna på både husvagnar och husbilar har gått upp nu när många planerar att ha semester här hemma istället för att resa utomlands.

Husvagns-Expo i Bromölla är idag ett av Sveriges ledande husbils- och husvagnsföretag. Företaget är återförsäljare för husvagnarna Polar och Hobby samt husbilarna Dethleffs, LMC, Bürstner och Sunlight. De har alltid ett stort utbud av nya och begagnade husvagnar och husbilar. 
Köpa husvagn eller husbil inför semestern

Att köpa en husbil eller husvagn är en stort köp som inte görs över en natt. Har man aldrig ägt någon av dom tidigare så är det väldigt tryggt att köpa av ett företag som Husvagns-Expo då de har många års erfarenheter. De kan hjälpa dig att få den husvagnen eller husbilen som passar dig och din familj bäst. Priserna varierar naturligtvis men ens husvagn eller husbil kommer bli som ens andra hem. Fördelen med dom är att du kan förflytta ditt hem genom flera olika länder. Många personer i min ålder köper större vanar och bygger om dom till små husbilar. Många vill kunna resa när de vill utan att behöva boka hotell och tänka på såna saker.

Jag har ingen aning om hur vår sommar kommer bli i år. Naturligtvis så hade det varit skönt att få resa iväg och upptäcka nya ställen. I och med pandemin så är det för tidigt för att planera något. Men vem vet, vi kanske åker iväg på en liten husvagnsövernattning med familjen. Det känns som de tryggaste alternativet när världen ser ut som den gör just nu. Har ni husvagn eller husbil? Och vart brukar ni åka isåfall? Skåne och Gotland är två drömmar jag har. Gotland för att hälsa på min fina vän Johanna. Och Skåne för att det verkar så vackert och så vill jag naturligtvis hälsa på hos Mandelmanns och Karl Fredrik.

Dela

8 Kommentarer

 1. 24 april, 2021 / 20:11

  Så bra tips! Jag bor i Skåne, så många hemmasemestrar är här eller Österlen 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   26 april, 2021 / 12:47

   Åh då har du nära till alla de magiska ställena 😀

 2. 25 april, 2021 / 07:02

  Vi skippar utlandssemester & bosätter oss nere på västkusten ett tag i sommar istället där sommarhuset ligger 🙂

 3. 25 april, 2021 / 23:17

  Nu är det ju perfekt med husvagn eller husbil just för att då bort man heller inte med andra och man kan åka iväg och ha det gott.

  • dixiwonderland
   Författare
   26 april, 2021 / 12:48

   Ja jag tror att många kommer åka på kamping runt om i landet 😀

 4. 26 april, 2021 / 17:04

  alltså du gör så snygga samarbeten 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   27 april, 2021 / 13:16

   TUSEN TACK ❤️ Detta gjorde verkligen min dag ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.