0   16
5   23
1   17
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47

Reconomica redovisningsbyrå Göteborg


Detta inlägget är reklam i samarbete med Reconomica.se

Reconomica redovisningsbyrå Göteborg

Att starta företag kan få en att sätta hjärtat i halsgropen. Det är så himla mycket att hålla koll på och det blir lätt att man backar från att våga starta företag för att man känner att man inte har kompetensen som krävs. Men saken är den att alla kan inte veta allt. Låt inte det sätta stopp för dina drömmar då det finns hjälp att få.

Redovisningsbyrå Göteborg

Reconomica är en redovisningsbyrå Göteborg som hjälper företag att ta hand om deras ekonomi. Genom att ta hjälp av dom så sparar du tid och är det något som man alltid behöver mer av så är det just tid. Företaget är grundat av Kristina Bengtsson och är det något som jag själv alltid känner lite extra för så är det att stötta kvinnliga företagare som mig själv. Oavsett om du behöver hjälp med redovisning, controlling, interimstjänster, deklarationer, start-up eller bokslut så finns Reconomica där för dig.

Reconomica redovisningsbyrå Göteborg

Jag pratar med så många kvinnor som går i tankarna på att starta eget men att de inte vågar. Mycket beror på att man låter sin osäkerhet stoppa en men också att man inte har någon att bolla tankarna med. Jag har tur då två av mina vänner driver egna företag. Jag har hela tiden kunnat rådfråga dom och sen är det bara skönt att ha någon att gnälla hos som faktiskt förstår vad man går igenom. Men är det något jag har lärt mig från våra samtal så är det att man behöver ta in hjälp.

Var inte rädd för att ta hjälp

Klart att det är läskigt att släppa taget om sitt företag som man har byggt upp helt själv. Men i längden så kommer det skada en själv om man inte låter andra komma in och hjälpa en. Jag tycker att en redovisningsbyrå är ett bra första steg. Det är jätte viktigt att ekonomin och bokföringen sköts korrekt. Även om man anställer en redovisningsbyrå så måste man själv gå igenom och se så att allt är korrekt då du som företagare är ansvarig. Men tänk all tid du kan spara genom att ta in denna hjälpen. Reconomica kan hjälpa dig med så många olika saker också så du behöver inte känna dig begränsad. För mer information om dom så besök deras hemsida via länken i detta inlägget.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.