0   8
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Idag har jag haft en riktig mysdag!

Idag har jag haft en riktig mysdag!

Idag har jag haft en riktig mysdag!

Min bestie kom hit idag för att mysa med Smilla. Jag har nämligen haft Smilla hemma hos mig i några timmar idag så det blev perfekt att min bestie kom hit så att de kunde träffas. Så vi gick tillsammans bort för att hämta henne under förmiddagen. Tanken var att vi skulle köpa en frapino och sätta oss på bryggan men det var kallt idag så vi avvaktar tills solen tittar fram. På vägen hem så plockade jag lite prästkragar till min midsommarkrans. Och väl hemma så hjälpte hon mig att hälla upp all flädersaft. Det blev så galet mycket saft och wow va god den blev! Kommer komma ett recept nästa vecka och det vill ni inte missa!

Idag har jag haft en riktig mysdag!

Jag lämnade Smilla strax efter 18:00 och sen hämtade min sambo upp mig. Han har jobbat i Göteborg idag. Det var nyligen en våldtäkt här i stan. Finns inte ord för hur arg och ledsen jag blir. Att man som kvinna aldrig kan känna sig trygg. Jag vågade inte gå min vanliga väg när jag skulle lämna Smilla ikväll. Även om det är ljust ute så känns det inte tryggt.

Imorgon har jag veckans sista promenad med Smilledillen. Sen ska jag plocka det sista till min midsommarkrans som jag även måste binda. Jag behöver göra midsommartårtan som blev en succé förra året. Hoppas att den blir lika bra detta året. Stryka min midsommarklänning som kom idag och är så himla fin. Det är en av de här klänningarna, kan ni gissa vilken? Sen har jag även ett samarbete som jag behöver skriva klart och skicka utkast på. Med andra ord så kommer jag ha fullt upp. Och på tal om fullt upp! Om mindre än 2 veckor så kommer jag börja gå ut med en ny vovve. Nu har jag totalt fyra vovvar som jag tar ut och jag är så himla glad! Älskar verkligen mina hundpromenader.

Dela

2 Kommentarer

 1. 23 juni, 2022 / 09:42

  Det är hemskt vad en människa kan sätta skräck i många… 🙁

  Den vita klänningen?

  • dixiwonderland
   Författare
   25 juni, 2022 / 18:49

   Ja och som om inte det vore nog så brinner det nästan varje dag…
   Nej det blev faktiskt en av de blåa 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.