3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Recension av Olaplex | 25% rabatt på utvald hårvård


Inlägget är reklam för Lyko.se och innehåller annonslänkar

Recension av Olaplex | 25% rabatt på utvald hårvård

När jag fyllde år så överraskade min bestie mig med ett nytt schampo och balsam från Olaplex. Jag vet inte hur många olika märken jag har gått igenom de senaste åren men jag har haft svårt att hitta ett märke som jag verkligen tycker om. Mitt hår är långt, torrt, väldigt tjockt och jätte frissigt. Det jag är ute efter är ett schampo som återfuktar mitt hår, som behåller nyanseringen som min frisör har lagt i, doftar gott och som dämpar frisset.

Recension av Olaplex | 25% rabatt på utvald hårvård
Schampo som återställer hårets styrka och fuktnivå för en otrolig glans och hanterbarhet. Extremt drygt och passar alla hårtyper. Kan användas dagligen. Färgbevarande och vegansk.
Balsam som återställer, reparerar och återfuktar utan att tynga ner håret. Eliminerar skador och frizz för ett starkare, glansigare och mer hälsosamt hår. Extremt drygt och passar alla hårtyper. Färgbevarande och vegansk.

Jag hade faktiskt ingen aning om att produkterna var veganska! Men jag har nu provat både schampot och balsamet i några veckor och jag är såld! För det första så har jag aldrig använt en schampo som doftar så gott som detta gör. Jag försökte hitta vad den exakta doften är utan framgång men för mig så doftar den persika. Balsamet har en mycket mer dämpad doft även om den doftar gott. Förutom schampo och balsam så har jag två andra produkter från Olaplex som jag gillar.

Recension av Olaplex
Hair Perfector No 3 är en hemmabehandlingskur som reparerar, stärker och skyddar håret på djupet. Denna djupverkande kur gör håret både starkare och ger en friskare look. Unik innovativ formula som sammanlänkarhårets svavelbindningar. Passar alla hårtyper. Färgbevarande och vegansk.

Jag får dock erkänna att jag är dålig på att använda denna. Glömmer helt enkelt av den men får se till att skärpa mig för den gör verkligen underverk för håret! Jag vågar säga att det är en mirakel produkt, i alla fall på mitt hår. Så fort jag har använt den så blir mitt hår mer följsamt, inte lika frissigt och mer återfuktat.

Recension av Olaplex
No.7 Bonding Oil är den första i sitt slag. Extremt koncentrerad,
fjäderlätt och reparerande stylingolja som ger en otrolig glans, stärker, mjukgör och förbättrar kvaliteten på alla hårtyper. NO.7 innehåller värmeskydd upp till 230 °C och kan användas tillsammans med alla värmeverktyg. Färgbevarande och vegansk.

Denna oljan kommer jag förmodligen inte köpa igen. Den lever absolut upp till allt som den utlovar. Problemet är att jag älskar min ekologiska olja från Zenz Theraphy. Oavsett hur många liknande oljor jag provar så går jag alltid tillbaka till den. Sen det som jag kan uppleva som negativt med No7 Bonding Oil är att råkar man ta för mycket så syns det direkt i håret. Tänk då på att jag har väldigt långt och tjockt hår. Men det positiva är att den är extremt dryg. Har du tunt hår så räcker det nog att endast ta en droppe av den. Jag brukar ta ca tre. När jag råkar få fem det är då jag får i för mycket.

Idag så får ni 25% rabatt på utvald hårvård hos Lyko.
Bland annat på alla de Olaplex produkterna som jag har länkat här i inlägget.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.