3   28
0   22
3   45
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

30 års firande med bestie


Inlägget är reklam för Kicks.se och innehåller annonslänkar

30 års firande med bestie
30 års firande med bestie
30 års firande med bestie

Tanken var att vi skulle ha vårt 30 års firande på Upper House

Äta god mat och ta in på spa. Men efter att de nya restriktionerna kring Corona kom ut förra veckan så valde vi att avboka. Jag blir ärligt talat förbannad över de som har valt att åka utomlands i år. Hur kan man vara så egoistisk? Kan man verkligen inte bara stanna i Sverige. Är det så hemskt? Jag har inte lämnat landet sen 2014 och jag har inte dött av att vara här hemma. Jag lider med alla de människorna som riskerar sina egna liv i vården för att hjälpa alla de som drabbats av Corona. Så skäms på er egoister som valt att sätta er själva framför alla andra.

sushi från mr sushi trollhättan

Vi håller hårt i traditionen

Jag fyller den 1 Oktober och min bestie fyller den 10 November. Därför brukar vi slå ihop våra födelsedagar till ett kalas. Och i år blev det inget undantag. Vi bestämde oss för att beställa hem mat från Mr Sushi. Så himla gott! Sen hade vi även gått till Ritz och köpt varsin bakelse. Men det roligaste var naturligtvis presenterna. Jag älskar att ge bort presenter och i år fick jag ge min bestie något som jag har velat ge henne under de 20 åren som vi har varit bästa vänner. MAJS! Är det något min bestie älskar så är det majs så det var en självklarhet att ge bort det i present haha.

30 års firande med bestie
aviva wine
tårta från ritz
presenter. Olaplex

Kunde inte fått ett bättre firande

Jag hade redan fått lite presenter av henne på min födelsedag men det fanns ett paket kvar och i det var det schampoo och balsam från Olaplex! Jag skickade en önskelista på saker som jag ville ha men jag trodde aldrig att jag skulle få schampoot och balsamet. Det ska bli så himla kul att testa detta då jag verkligen tycker om de produkterna från Olaplex som jag har sen tidigare. Dessutom har jag inte hittat något schampoo och balsam som jag har fastnat för. Kommer naturligtvis att skriva en recension till er. Vi båda var väldigt nöjda med dagen så det blev ett lyckat 30 års firande.

Just nu får ni 20% rabatt på Olaplex

Dela

4 Kommentarer

  1. 5 november, 2020 / 09:26

    men så snyggt firande! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.