0   14
3   20
0   36
0   23
2   23
2   25
0   31
0   35

Men herregud, hur ska du ha tid för det?

Första veckan av Januari 2020 har redan passerat. Nu kommer äntligen vardagen att komma tillbaka. Kommer sakna att ha min sambo hemma så som det har varit nu de senaste veckorna. Men det ska bli riktigt skönt att inte behöva jobba två dar, ledig två dar, jobba två dar, ledig två dar osv. Det har varit riktigt jobbigt. När jag har varit ledig från de nya jobbet så har jag aldrig kunnat slappna av för jag vet att jag snart ska tillbaka. Men nu arbetar jag fyra dar i rad så det känns riktigt bra.

Igår åt jag och min sambo brunch på Buddys. Som ni säkert har förstått så går min lön åt att äta ute och umgås med nära och kära. Dock fick vi väldigt många presentkort på olika restauranger här i Trollhättan så brunchen betalade vi aldrig för. Mysigt att hitta på något innan min sambo börjar jobba igen nu på Tisdag. Och denna veckan känns helt okej för mig. Jag börjar sent alla dar förutom Torsdagen och det funkar perfekt för mig då jag sover så himla dåligt. Förmodligen för att jag stressar så enormt mycket! Har varit och tagit mitt blodtryck som var bra men jag kan se i min fitbit att min vilopuls har börjat gå upp…

Jag har funderingar på att skaffa gymkort. Nu tänker ni säkert ”Men herregud, hur ska du ha tid för det när du har så mycket att göra?”

Träning har alltid varit något som jag har mått väldigt bra. I många år var jag ute och körde mina power walks men då jag går så mycket på jobbet så vill jag göra något som inte belastar mina ben på samma sätt. Saknar att ha en crosstrainer så därför går tankarna till att skaffa gymkort. Har aldrig haft gymkort så det blir nytt men jag tror att jag skulle må väldigt bra av det även om det är ytterligare en sak att hinna med. Jag ser det mer som en investering i mig själv. Förhoppningsvis så kanske det kan hjälpa mig att minska den konstanta stressen som jag känner.

Dela

8 Kommentarer

 1. Maria
  6 januari, 2020 / 18:34

  Gymkort blir säkert bra som komplement! stödstrumpor eller kompressionstights är grymt bra också när man behöver stå upp och gå mycket, låter fult med stödisar men går att döljas under byxor 😅 det är mitt bästa knep och benen blir inte lika trötta 😊

  • dixiwonderland
   Författare
   7 januari, 2020 / 12:13

   Tack för tipsen 😅 Ska lägga det på minnet om det blir aktuellt 😉

 2. 6 januari, 2020 / 19:06

  Träning hinner man alltid med. Det gäller att prioritera sig själv, sin kropp och sitt mående. Ett par styrkepass per vecka och ett par konditionspass hinner alla med. Kör man effektivt och är fokuserad tar det inte så lång tid. Det grejar du!

  • dixiwonderland
   Författare
   7 januari, 2020 / 12:12

   Ja det har du rätt i 😀 Vi ska besöka ett gym nu på Torsdag så det känns spännande 😀

 3. 6 januari, 2020 / 20:53

  Vad skönt att du ska börja jobba fyra dagar i sträck och komma tillbaka till rutinerna. Jag känner mig också taggad för det. 😀 Kramis

 4. 9 januari, 2020 / 19:59

  Jag önskar att jag var duktigare på att gymma men avslutade nyss mitt medlemskap, för jag kom aldrig iväg.

  • dixiwonderland
   Författare
   10 januari, 2020 / 17:16

   Nej va tråkigt 🙁 Kanske du kan få pepp nu när jag ska börja 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.