2   20
1   26
4   38
6   25
4   25
2   21
0   29
0   19

Powerful in color

Powerful in color

Powerful in color. Det bästa med hösten är att man kan gå all in när det kommer till sminket. Det kan man naturligtvis göra året runt men jag föredrar att ha mycket mörkare sminkningar på hösten/vintern. Sen jag fick hem mina färgglada paletter så har jag känt mig mycket mer inspirerarad.

Förmodligen för att det är så himla nytt. Har man sminkat sig i x antal år och alltid använt bruna ögonskuggor så blir det en helt annat sak när man helt plötsligt kan leka runt med gröna, blåa färger som man aldrig gjort tidigare. Jag älskar denna sminkningen och jag tror jag använde ca sex olika skuggor för att skapa denna looken.

Powerful in color

Ögonbryn: Anastasia Beverly Hills Brow Definer Dark Brown
Ögonskuggor: Glossgods Dancing in the sky & Beauty Bay Earthy 9 Colour Palette
Eyeliner: Nyx Professional Makeup Nyx Epic Ink Black
Kajal: IsaDora Intense Eyeliner 24 Hrs Wear 61 Black
Mascara: Maybelleine New York Lash Sensational Sky High
Lösögonfransar: Ardell 105

Powerful in color
Dela

2 Kommentarer

  1. 19 oktober, 2022 / 10:11

    wow vilken snygg sminkning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.