3   33
5   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Världens finaste höstdag med de bästa

Världens finaste höstdag med de bästa

Vilken magisk dag jag har haft!

Strålande sol hela dagen vilket har gjort mig på strålande humör. Det finns inget så vackert som en solig höstdag. Kameran har gått i ett kan jag lova. Så fruktansvärt tråkigt bara att September och Oktober passerar så himla snabbt. I November blir allt bara mörkt och grått. Jag startade dagen med att fixa mig då min bestie skulle komma hit idag. Kände att vi verkligen behöver passa på att fotografera material när det var så fint väder. Jag kan verkligen känna en stress över att jag inte alls fotograferar lika mycket som förr. Förr kunde vi åka iväg och fotografera tre outfits på en dag. Men nu får man vara glad om man ens tar på sig en finare tröja. Men jag får försöka passa på när såna här dagar kommer.

Världens finaste höstdag med de bästa

Är så glad att jag har spenderat hela dagen utomhus. Hade en promenad med både Messi och Smilla idag. Märker på hundarna att de uppskattar de kyliga vädret lika mycket som jag. Messi fick vara med när vi fotograferade och han tyckte det var toppen för då kunde han lulla runt för sig själv. Smillas ägare var så snäll och lät mig dela upp Smillas promenad idag så att vi kunde gå och äta lunch i stan.

Världens finaste höstdag med de bästa

Vi åt lunch på Oden Bistro då de serverade kålpudding. Märks att inflationen har påverkat restaurangerna som med allt annat för tidigare kostade en lunch 105 kronor och nu kostade det 119 kronor. Men jag tycker absolut att det är värt pengarna. Maten är god och de har en väldigt stor salladsbuffé till. Jag kan verkligen sakna tiden då vi alltid var ute och åt lunch varje vecka.

Världens finaste höstdag med de bästa

När vi var på väg hem från stan så träffade vi Sari, Aila och Nala. Nala blev helt psyco! Jag har inget emot att hundarna blir glada när jag träffar dom. Men Nala tar det till en sån extrem nivå att man blir rädd att hon ska råka skada sig själv haha. Naturligtvis så blir jag minst lika glad när jag ser dom men jag kan inte visa det för då skulle Nala bli ännu värre haha. Men det är bra att hon får öva när vi råkar stöta på varandra som vi gjorde idag. Sen får man komma ihåg att hon inte ens är två år gammal. Det kommer bli bättre när hon blir äldre.

Jag har utsett mig själv till fairy godmother till lilla Alia

Enda gången jag vill ha barn är när jag är med lilla Alisen. När jag tittar på henne och hon ler så är det som att hela kroppen bara exploderar i kärlek. Jag vill lyfta upp henne som Simba i Lejonkungen och berätta för henne att jag kommer göra vad som helst för henne. Jag trodde aldrig att jag skulle känna kärlek för barn. Jag vet att det förmodligen låter hemskt men jag har aldrig tyckt om barn. Och så kom denna lilla skrutten in i mitt liv och förvandlade mitt svarta Maleficent hjärta till något jag inte visste existerade. Som ni säkert förstår så har det varit en extremt bra dag. Så tacksam för att jag fick dela den med så många av de jag älskar.

Dela

4 Kommentarer

 1. 19 oktober, 2022 / 17:08

  Sol under hösten är ju verkligen bara <333

 2. Sari
  19 oktober, 2022 / 19:29

  Jag tror verkligen inte psykot kommer lugna ner sig hur gammal hon än är när hon träffar dig😂😂😂

  • dixiwonderland
   Författare
   19 oktober, 2022 / 21:22

   HAHAHAHAH nee nu är du elak 🤣 Fast samtidigt så blir jag ju glad att hon blir så glad 🤣🤣🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.