4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Fitbit och nya träningskläder

Inlägget är reklam för Stronger.se och innehåller annonslänkar
Fitbit Inspire HR

Fitbit Inspire HR

Följer ni mig på instastories (dixiwonderland) där jag alltid delar med mig av min vardag. Så har ni kunnat se att träning och hälsa har blivit en väldigt stor del av mitt liv igen. Jag har som ni vet min älskade Fitbit Inspire HR. Min fitbit hjälper mig att hålla motivationen uppe. I appen så håller jag koll på min sömn, träning, vikt, kost och hur mycket vatten jag dricker per dag. Men man kan också registrera sin mindfulness och menscykel. Jag älskar att jag har allt i en och samma app vilket jag har i min fitbit app. Det gör allt så mycket enklare.

I och med mitt nya fokus på hälsa så behövde jag köpa nya träningskläder. Jag har gått upp mycket i vikt så många av mina gamla träningskläder har jag inte kvar. Så jag gjorde lite beställningar och jag måste säga att jag är i chock! Allt passade! Därför kände jag att jag ville skriva detta blogginlägget ifall det är fler där ute som finner det svårt att hitta träningskläder som passar för att man är kort och tjock.

Under Armour

Först ut är min nya sportbh från märket Under Armour. Jag har aldrig handlat från detta märket tidigare men denna bh:n är underbar! Jag tog storlek XL och den sitter perfekt. Den klämmer inte åt runt om men brösten sitter på plats. Det finns inlägg i kuporna för stöd som går att ta ur. Den kommer i hela 12 färger och just nu i skrivandets stund är den på 15% rabatt.

Träningskläder från H&M

Sen la jag en stor beställning hos H&M. Jag upplever att H&M är betydligt billigare än många andra företag. Och jag känner inte att jag vill lägga en massa pengar på nya kläder som förmodligen kommer bli för stora och då kanske måste skänkas bort. Jag har provat träningskläder från H&M tidigare men det var många år sedan och då var jag inte speciellt positiv. Men dessa kläderna är helt magiska!

Vadderad outdoorjacka med huva

Om ni följde mig för ca 8-9 år sedan så minns ni säkert min cerise rosa jacka som jag hade 24/7. Den köpte jag på H&M och har fortfarande kvar. Den ligger nerpackad i källaren då den är alldeles för liten för mig nu. Det som var så bra med den jackan var att den var så himla tunn men skyddade mot vind och kyla.

Låt mig nu få presentera dess ersättare. Först och främst så älskar jag färgen på denna jackan. Istället för att vara cerise rosa så är den puderrosa. Den kommer i tre andra färger. Jag tog storlek XL och den sitter perfekt. Jag hade kunnat ta en mindre storlek men då tanken är att ha denna på vintern så vill jag kunna ha en lite tjockare tröja under. Älskar detaljerna i armarna och att den är tunn. Jag svettas mycket under mina träningspass så jag behöver träningskläder som andas. Sen är det alltid ett måste för mig att mina jackor har fickor. Jag behöver någonstans att stoppa mobilen. Priset för denna jackan är 399 kronor.

Träningsjacka med huva

Detta är verkligen mitt go to när det kommer till träningskläder. Oavsett om det är 20 grader varmt ute så tränar jag alltid i långärmat. Det är samma sak med mina klänningar. Majoriteten av dom är långärmade. Denna tröjan får högsta betyg precis som jackan. För det första så är den riktigt snygg, den är tunn och i ett material som andas. Sen har den fickor vilket som jag skrev är ett måste för mig. Jag tog storlek XL på denna och den kostar 299 kronor.

Träningstopp

Ett stort misstag som jag gjorde förr när jag tränade var att träna i vanliga basplagg. Men problemet med det är att basplagg inte är anpassade för träning. Träningskläder är skapade för att man ska svettas i dom vilket gör att de materialet som används är gjort för att släppa in luft. Så därför valde jag att köpa en träningstopp och jag är så himla nöjd över denna. Den är väldigt tunn i materialet så jag kommer kunna ha den även på de varmaste dagarna. Den kommer i två olika färger och kostar 199 kronor. Jag tog storlek XL på min.


Dela

2 Kommentarer

  1. 2 februari, 2021 / 19:51

    så snygga! så viktigt med sköna träningskläder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.