1   17
5   22
0   16
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Planerat en överraskning för min mamma


Detta inlägget innehåller annosnlänkar

Idag vaknade jag upp i en väldigt varm lägenhet samt att jag inte kunde andas. Jag vet att jag inte ska klaga för jag har personer i min närhet som verkligen lider av pollen. Mitt ena problem är att jag blir väldigt täppt och får ingen luft vilket naturligtvis också är väldigt jobbigt. Men idag är det mors dag. Min mamma jobbar så jag kommer hänga med min sambo. Har dock planerat en överraskning för min mamma som jag tror att hon kommer bli väldigt glad för.

Igår köpte vi hem lite nya blommor. Som jag älskar alla sommarblommor som finns nu. Har dock insett att nästan alla blommor utomhus är gula, någon annan som har reflekterat över detta? Anledningen till varför jag har noterat detta är för att jag älskar att fotografera blommor så man tänker kanske inte på det annars. Jag älskar buketter som är bohemiska. Det ska se ut som att man varit ute och plockat alla blommorna och satt ihop buketten själv. Brudslöja är en jätte stor favorit då det verkligen ger en frihetskänsla kring buketten.

Då det är mors dag idag så kanske det är fler där ute förutom jag som inte kommer få spendera dagen med sin mamma. Då passar det perfekt att skicka ett blombud och med koden MAMMA12TD så får du 12% rabatt på valfri bukett. Och Yves Rocher ger er hela 20% rabatt och frifrakt med koden MOM1805. En väldigt bra rabatt och generös rabattkod. Både koderna gäller endast idag.

14 Kommentarer

 1. 27 maj, 2018 / 10:22

  Vad kul att du ska överraska din mamma och ha en fin dag! 😀 Kramis

 2. 27 maj, 2018 / 11:19

  Så himla vackra blommor!! 😀 Kul med en överraskning för din mamma :-*

 3. 27 maj, 2018 / 12:14

  Åh önskar att jag också kunde spendera tid med min mamma idag <3

  • dixiwonderland
   Författare
   28 maj, 2018 / 09:28

   Förstår det! Men hoppas att ni kunde facetimea eller liknande :*

 4. 27 maj, 2018 / 12:35

  Blommor är verkligen helt perfekt att ge bort, så fint! Kram

 5. 27 maj, 2018 / 12:37

  Kul med överraskning och så fina blommor 😀

 6. 27 maj, 2018 / 16:38

  Åh vad fina blommor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.