4   18
0   13
1   45
6   27
0   20
5   22
11   36
7   21

BLACK WEEK | Måndag


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Idag startar Black Week vilket gör att min mest stressiga period har börjat. Skönt att jag avnjuter dagen på spa idag. Behöver få lite avkoppling innan all stress kommer. Det är under Black Week som många av oss köper alla julklappar, unnar oss det där lilla extra som vi velat ha länge men inte riktigt haft pengarna till. Jag kommer under denna veckan uppdatera både min blogg och instastories dagligen. Jag rekommenderar er att kolla min instastories först då jag kan uppdatera den oavsett vart jag befinner mig. För att inte spamma bloggen så kommer jag uppdatera den en gång om dagen .

Soft Teddy / Knitted Deep / Short Pineapple

NAKD ger er hela 30% rabatt på allt. Ni hittar tusentals plagg men även accessoarer och skor. Och sen är det också en fördel att de alltid erbjuder gratis frakt och gratis retur. Använd koden BLACKWEEK i kassan. Gina Tricot ville inte vara sämre och erbjuder hela två olika deals. Den första hittar ni utvalda jeans för endast 99 kronor och i den andra hittar ni 30% rabatt på trendfavoriter. Besök respektive kampanj för att ta del av villkoren.

Lyko erbjuder 25% rabatt på alla hårvårdsprodukter. Perfekt om man behöver fylla på med nytt schampoo eller vill testa en ny produkt. Sephora har 25% rabatt på allt för alla black card medlemar. Använd koden BLACK25 i kassan. Ivyrevel ger er hela 30% rabatt på alla jackor. Använd koden JACKETS30 i kassan. Nelly har 25% rabatt på festkläder.

Ally / Flisa / Lovis

Jag hoppas att ni är redo för en vecka med galna rabatter och många kampanjer. Många av dessa kampanjerna är endast aktiva i 24 timmar så avvakta inte ifall ni hittar något som ni tycker om. Ha i åtanke att leveranstiderna kan bli lite längre nu på grund av det höga trycket. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

18 Kommentarer

 1. 19 november, 2018 / 15:43

  Nu kan man verkligen passa på att fynda! 😀

 2. 19 november, 2018 / 17:11

  Haha, så glad över att jag INTE är hemma på Black friday i år…. 😉 Helt hysteriskt!

  • dixiwonderland
   Författare
   20 november, 2018 / 09:10

   Man behöver ju inte gå ut och handla 😉 Jag hade aldrig pallat de xD

 3. 19 november, 2018 / 18:11

  Underbart med spa och så fina plagg! 😍

 4. 19 november, 2018 / 19:14

  Så mycket fint! Måste ju kolla in mina favorit hemsidor och se vad de erbjuder 🙂

 5. 19 november, 2018 / 20:00

  Så kul att du är så engagerad i veckan, perfekt med massa tips inför julklappsköpen och sånt man behöver fylla på hemma 🙂 Jag ska ha erbjudanden i webshopen på fredag (plus att webshopen passande nog fyller 3 år samma dag) och det brukar bli crazy med packning av beställningar då! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   20 november, 2018 / 09:09

   Då ska jag besöka din hemsida 😀

 6. 19 november, 2018 / 20:16

  Bästa veckan på hela året, nästan! 😉

 7. 19 november, 2018 / 22:08

  Ihhh! Här skall verkligen passas på och shoppas lite nytt =) KRAM fina <3

 8. 19 november, 2018 / 23:07

  Stickade polotröjan nr 3 skulle jag gärna äga =D

 9. 20 november, 2018 / 13:39

  Ååh, älskar dessa inlägg hos dig! Alltid så bra tips & så sparar det mig mycket tid att inte behöva surfa runt en massa själv 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   21 november, 2018 / 09:25

   Va glad jag blir när du skriver detta! Tusen tack 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.