2   32
22   46
79   61
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

En Måndag med huvudvärk

Måndagar brukar vara en av mina favorit dagar på hela veckan men idag var det tufft. Jag har sovit så himla dåligt hela helgen och när jag bara fick fem timmars sömn inatt så var det svårt att gå upp trots att jag är så morgonpigg. På jobbet fick jag en sån fruktansvärd huvudvärk att jag blev helt snurrig och höll på att tappa balansen när jag väntade på bussarna. Väl hemma tog jag en treo och gick sedan en längre promenad med Bonzo. Vi har haft jätte fint väder idag och när jag ändå slutade så tidigt att jag var hemma halv tre så blev det perfekt att gå en längre promenad. Behövde även få i mig frisk luft.
Vi var på bio igår och såg Terminator Dark Fate. Så himla bra! En av de bästa. Så roligt att Linda Hamilton är med igen. Dock tänker jag aldrig mer gå på bio dagen innan jobb. Hade svårt att sova då jag var så uppe i varv efter filmen. Nu har jag hunnit med att spela in en video som jag tänkte sätta mig och redigera så att den kan komma upp imorgon. Har fortfarande inte hunnit skriva på bloggjobbet men tänker att jag tar det imorgon. Idag ska jag och sambon ut och äta för vi firar 11 år tillsammans. Hur galet är inte det? Efter denna dagen så ska det bli skönt att bara få mysa med honom och slippa laga mat.
Dela

6 Kommentarer

 1. 28 oktober, 2019 / 16:57

  Vad jobbigt att du var så trött idag och det har varit detsamma för mig. Så mysigt att ni ska fira eran 11 årsdag tillsammans och grattis till er! <3 Kramis

 2. 28 oktober, 2019 / 19:25

  Usch för huvudvärk, det hade jag hela dagen igår :/ Bra filmtips, måste gå på bio snart <3

  • dixiwonderland
   Författare
   29 oktober, 2019 / 17:41

   Ja det suger verkligen 🙁 Men idag hade jag ingen som tur var. Hoppas att du mår bättre nu också <3

 3. 29 oktober, 2019 / 18:01

  Skönt att få komma ut och gå när huvudvärken hägrade. Och så mysigt med date-night för att fira era 11 år tillsammans! Stort grattis till er <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.