6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

Perfekt nu inför morsdag ♥


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Jag startade dagen framför youtube och sen fotade jag produkter som jag ska blogga om. Bestämde mig även för att rensa och städa bland allt mitt smink vilket ni kunde se på instastories. Sen kom mamma och lämnade Ronja. Klockan två var jag nere och startade tre tvättmaskiner och sen kom bestie hit. Vi gick sedan ut och fotade en massa bilder för att sedan köpa med oss tårta hem. Vi skulle naturligtvis fira paketet jag fått från Lydia. När jag kollade och insåg att jag fått smink till ett värde av 4000 kronor så trodde jag inte mina ögon! Då har jag inte ens kollat vad alla de andra skönhetsprodukterna kostar. När jag har publicerat detta inlägget ska jag redigera bilderna som vi fotograferade idag. Och

Som ni vet älskar jag blommor (ingen kan ha missat det haha) och nu på söndag är det morsdag (tror ingen har missat det heller) så vad passar då inte bättre än att skämma bort sin mamma med en vacker bukett? Med koden BLOGG13 får ni 13% rabatt på alla buketter hos Euroflorist. Perfekt nu inför morsdag ♥

I started my day with watching youtube and then photographed some products that I am going to blog about. I also decided to go trough all my makeup and you could see on my instastories. After that my mom came and left Ronja and at two I had laundry. My bestie came over so we went out and photographed pictures to my social media and after that we went and got some cake. We needed to celebrate that I won Lydias competition. When I got to know that she gave me makeup worth 4000 sek I could not believe my eyes! I don´t think that I dare to look what the other beauty products cost haha. When I´m done with this post I´m going to edit the pictures that we shoot today.

8 Kommentarer

 1. 23 maj, 2017 / 21:09

  Waooow var det vört 4000kr sicken lycka. Samt blommor är så vackert med blommor

  • dixiwonderland
   Författare
   24 maj, 2017 / 08:18

   Värt ÖVER 4000. Helt sjukt! Speciellt eftersom att jag endast vann väskan, sminket gav hon bort 😛

 2. 23 maj, 2017 / 21:50

  Men ååh, har du börjat Youtube:a igen? (för det är ju ett verb) 😉

  Ja, jättekul, jag fattar inte hur snabbt allt gått – de lyfte inlägget och nu är jag på Nyheter24 och Aftonbladet också 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   24 maj, 2017 / 08:18

   Nej nej. Jag startar alltid min morgon med en kopp kaffe och sen ser jag andras filmer. Finns ingen tid för youtube men jag lägger upp filmer på min instastories 🙂

 3. 23 maj, 2017 / 22:34

  Jättebra tips! Ingen aning vad jag ska köpa min mamma…. Kram

 4. 23 maj, 2017 / 22:38

  Vilken vacker bukett!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.