1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Mjukiskläder som faktiskt är snygga | Sportkampanj


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Hoodie / Byxor

Okej jag vet att ni kommer tycka att jag är galen men jag älskar dessa! Nu har kanske blommor stigit mig åt huvudet men hur glad skulle man inte bli om man mötte en person i detta? Jag har inget jobb att gå till på morgonen som många andra (jobbar ju hemifrån) vilket gör att jag gärna går runt i mjukiskläder varje dag. Brukar byta om för att ta ut Bonzo men sen hoppar jag i mjukiskläderna igen. Därför är min tanke att börja investera i mjukiskläder som faktiskt är snygga.


Okay so I know that you might think that I am crazy but I love these! Maybe the flowers have gone to my head but if you met somebody on the street wearing this it would put a smile on your face. I don´t have a work to go to in the morning like so many other people (I work from home) so in my case I always wear my cozy clothes. I change when I take Bonzo out for a walk but when I come back home I´m in my cozy clothes again. That´s why I think I should buy more cute cozy clothes so that I can wear them all the time.

Ni hittar kampanjen här ♥

20 Kommentarer

  1. 23 maj, 2017 / 13:18

    Så fint mys-set!

  2. 23 maj, 2017 / 15:05

    Men herregud va snygg! 🙂

  3. 23 maj, 2017 / 16:29

    Men guuuud vad snyggt!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.