6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

Vilken grym start jag har haft på denna veckan


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Min söta blus kommer från Gina Tricot

Vilken grym start jag har haft på denna veckan! Känner mig så himla glad, inspirerad och motiverad. Tänk att jag var en person som hatade sommaren förut och nu vill jag aldrig att den ska ta slut! Det är väldigt mycket jobb just nu. Att publicera tre inlägg om dagen tar på krafterna men när saker går bra då lägger man i en högre växel och kör hårdare. Glöm inte av att jag lägger upp nya kampanjer/rabattkoder vid sidan av bloggen. Om ni läser via mobilen så hittar ni dessa om ni bläddrar längst ner.


What an amazing start I had this week! I feel so happy, inspired and motivated. To think that I was a person that hated summer before and now I never want it to end! I have a lot of work right now. Posting three blog posts a day takes it told but when thing are going great you should use an higher gear and just go. Don´t forget that I have a lot of campaigns and discount codes on the side of my blog. If you read with your phone scroll down to find this.

12 Kommentarer

 1. 24 maj, 2017 / 08:58

  Jättefina du och bilder, så härligt. jag ser också fram emot sommaren detta år, eller snarare mer semestern, 4 härliga veckor får vi hoppas verkligen =D

  • dixiwonderland
   Författare
   25 maj, 2017 / 11:25

   Åhh härligt med semester! Får se om jag tar något ledigt men känner jag mig själv rätt så kommer jag jobba 😛

 2. 24 maj, 2017 / 09:45

  Vad härligt att det känns bra och att du gillar sommaren. Jättefina bilder och ha en fin dag! <3 Kramis

 3. 24 maj, 2017 / 10:53

  Tre inlägg per dag!? Omg, det skulle göra vem som helst trött <3

  • dixiwonderland
   Författare
   25 maj, 2017 / 11:23

   Haha jaa det är inte lätt att få fram så många inlägg dagligen, speciellt när man inte har ett skit att berätta 🙁 haha

 4. 24 maj, 2017 / 12:38

  Underbara bilder, älskar ljuset!

 5. 24 maj, 2017 / 12:48

  Så fin bild på dig! Och du är så duktig!<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.