1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Perfect slim eyeliner från Loreal


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Samtidigt som jag köpte min nya väska så beställde jag även med denna Super liner perfect slim eyeliner från Loreal. Min eyeliner hade torkat så det var dags att köpa något nytt. Ofta när jag köper smink så brukar jag alltid googla produkten för att se vad andra tycker om den men denna gången så beställde jag den bara. Ofta när jag har gått efter andras recensioner när det kommer till just eyeliners så har dom varit skit så jag vågar faktiskt inte lita på deras omdöme. Jag har sminkat mig i över 10 år men kan fortfarande inte lägga eyelinern snyggt förrän nu!

Denna pennan var så otroligt lätt att arbeta med. Det kommer ut väldigt lite färg vilket gör att man får bygga upp eyelinern och detta ser jag som ett stort plus. Det största problemet brukar vara att det kommer för mycket färg vilket gör att man för en väldigt tjock liner istället för en smal. Det är naturligtvis individuellt hur tjock eyeliner som man vill ha men jag tycker det är mycket bättre om man kan bygga upp linern än att man blir tvungen att ha den tjock för att det kommer ut för mycket färg.

Jag blev riktigt nöjd med resultatet. Väldigt enkel att applicera, har ett speciellt gummigrepp vid pennspetsen så den är väldigt stadig på handen. Sen gör priset att man älskar den mer. Måste säga att Loreals produkter har verkligen blivit bättre. Jag älskar deras Paradise mascara så funderar på om jag ska ta och testa en av deras foundations.

14 Kommentarer

 1. 23 maj, 2018 / 16:30

  Härligt att du är nöjd med både linern och resultatet, blev superfint! ^^

  Sv: Jäklar, vilket öga du har, haha, du hittade mig, du hade helt rätt! Och ja, det var jättekul, hihi! ^^

 2. Olivia
  23 maj, 2018 / 16:40

  Du är så duktig Dixi. Du kämpar och kämpar och fortsätter att leverera trots mindre medel och andra förutsättningar än många andra influencers. Imponerande och inspirerande!

  • dixiwonderland
   Författare
   24 maj, 2018 / 07:47

   TUSEN TACK FÖR DIN KOMMENTAR! Blev så himla glad när jag läste den igår ska du veta :*

 3. 23 maj, 2018 / 17:59

  Tack för tips, måste testa!

 4. 23 maj, 2018 / 19:29

  Åh vad fint det blev 😀

 5. 23 maj, 2018 / 20:56

  Ser jättesnygg ut! Och håller med Loreal har verkligen upgraded their game under de senaste åren

  • dixiwonderland
   Författare
   24 maj, 2018 / 07:46

   Ja det tycker jag verkligen att dom har 😀

 6. 23 maj, 2018 / 21:19

  Vilket bra tips! Så snyggt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.