0   16
5   23
1   17
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47

Påsken 2022

Påsken 2022

Påsken 2022

Glad Påsk på er! Hur har påsken varit för er? Det har varit fullt upp hela dagen för oss. Startade dagen med att fotografera lite material till instagram. Sen så redigerade jag bilderna och laddade upp dom. Försökte se ikapp lite Youtube videos innan det var dags att steka prinskorv och rulla köttbullar. Klockan två var vi ute i Öresjö och vi började med att lasta av alla pallkragarna innan det var dags för middag.

Påsken 2022

Och som ni kan se på bilderna så snålar vi inte på maten. Allt var så himla gott. Jonas gör världens godaste gubbröra! Älskar den så mycket. Köttbullarna blev åter igen en succé vilket är så roligt. Marie (min sambos pappas sambo) hade även med sig sin mamma vilket var så himla trevligt. Det var första gången som vi träffades men absolut inte sista. Efter all god påskmat så var det äntligen dags att fixa i ordning pallkragarna. Tyvärr så glömde jag att fotografera detta. Men ni kommer få se det framöver.

Världens godaste gubbröra

Påsken 2022
Påsken 2022

Det blev så himla bra! Platsen där vi har placerat dom på har varit en skräphög i många år så det ska bli så roligt att få mer liv på denna platsen. Men det gör att vi inte kan placera ut pallkragarna så att de står i en rak linje. Det skulle ta alldeles för mycket tid och material för att bygga upp det. Och ska jag vara ärlig så tror jag inte att man kommer tänka på det när de är fulla med blommor.

Jag är nöjd och det är huvudsaken. Vi får fortfarande plats med två pallkragar till där nere och förhoppningsvis så kommer jag kunna få några gratis. Hade varit toppen. Kommer naturligtvis filma när jag fixa med jord och gödsel.

Påsken 2022
Påsken 2022

Men efter någon timma eller två så var det dags för fika. Marie hade gjort en super fin och god tårta. Detta var nämligen en yoghurt tårta! Hade ingen aning om att det ens fanns tårtor med yoghurt i men den var så himla god! Jag är en riktig tårtlover och fruktansvärt kräsen. Så hallonen fick min sambo för det äter jag inte men wow tårtan var fantastisk. Det var vaniljyoghurt och den var så fresh. Skulle säga att det är den perfekta tårtan för någon som inte är så förtjust i super söta tårtor som tex prinsesstårta.

Efter fikat så fortsatte vi att bygga pallkragar och sen avslutade vi dagen ute i solen en liten stund innan vi åkte hem. Super mysig påsk! Alla var på toppen humör, maten var fantastisk, solen strålade hela dagen och pallkragarna är på plats. Nu ska jag börja vattna lite växter här hemma, story of my life. Glad påsk på er.

Dela

2 Kommentarer

  1. 17 april, 2022 / 09:56

    Men oh vad god tårta! Mums

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.