0   30
6   30
6   42
0   27
0   19
5   33
5   38
2   46

Bästa kvällen på länge med de bästa

Bästa kvällen på länge med de bästa

Jag hade planerat ut gårdagen till punkt och pricka. Hade en regnig promenad med Smilla. Direkt när jag kom hem så tog jag en dusch för att sedan slänga i mig lite lunch för att förbereda mig inför nästa jobb. Men så får jag en uppdatering i Postnords appen…

Förra veckan så beställde jag två paket med växter. Ett från Tyskland och ett från Nederländerna. Det från Tyskland kom bara två dagar efter att den hade skickats men det från Nederländerna som skulle kommit igår blev försenat till Onsdag nästa vecka. Jag behövde de paketet för att kunna spela klart en video samt att växterna kommer vara helt döda när de kommer fram. Så fruktansvärt irriterande. Så det skapade en massa extra jobb för mig som jag var tvungen att lösa.

Bästa kvällen på länge med de bästa

Men som tur var så skulle vi fira min sambos fördelsedag tillsammans med gänget och vilken kväll det blev! Vi kom inte hem förrän två på natten igår. Kan ärligt säga att jag inte har varit ute så länge på säkert 10 år. Men vi hade så sjukt roligt! Vi började med att äta middag och prata. Sen började vi spela spel. Ni ska veta att jag inte alls tycker om att spela spel. Är ingen tävlingsmänniska men vi hade så roligt.

Bästa kvällen på länge med de bästa

Nu minns jag tråkigt nog inte vad spelen hette. Men i de ena spelet så kunde det tex stå …..stjärna. Då skulle man komma på ett ord som kunde vara framför stjärna, som tex rockstjärna. Sen spelade vi ett spel där en person i laget fick ett ord som man skulle beskriva för de andra utan att säga själva ordet tex klätterväxt. Då ska jag beskriva detta utan att säga ordet samtidigt som det går på tid och man vill försöka få ihop så många poäng som möjligt.

Bästa kvällen på länge med de bästa

Jag behövde verkligen en sån här kväll. Jag märker att jag får så mycket mer energi när jag kopplar bort jobbet och bara är. Det är en extremt svår balansgång när ens liv är ens jobb. Och jobbet är baserat på statistik som jag själv inte kan kontrollera. Jag känner ett måste till att alltid uppdatera för jag vet själv att jag tappar intresset om en person jag följer ”försvinner” i någon vecka. Samtidigt så behöver jag också få tid till att koppla av men det är svårt när det hela tiden är saker som måste göras och jag är den enda som kan göra dom. Men igår var en fantastiskt rolig kväll.

Hur ser era påskplaner ut denna helgen?

Idag ska vi åka och handla pallkragar. Vi behöver även stanna förbi Blomsterlandet och så behöver vi handla lite mat inför imorgon. I min växtgrupp så ska vi ha Påskmys i tre dagar. Jag startade mina mysdagar för att ingen ska behöva vara ensam under högtiderna. De har varit väldigt uppskattade så det har blivit en tradition i gruppen. För mig är det jätte viktigt att min växtgrupp har en fin gemenskap. Många av mina vänner har jag hittat tack vare just denna gruppen. Hur ser era påskplaner ut denna helgen?

Dela

8 Kommentarer

 1. 15 april, 2022 / 11:23

  Så trist med växterna, det är verkligen en chansning att beställa från utlandet. Det låter som en alldeles fantastisk kväll. Det där spelet som ni spelade känner jag också igen, har spelat det men kommer inte ihåg vad det heter.

 2. 15 april, 2022 / 22:59

  Men vad härligt att du hade en sån bra kväll! 😍
  Glad påsk 💛

 3. 16 april, 2022 / 13:01

  Vad härligt att du haft en så bra kväll ute! 🙂 Låter som en mysig kväll med mat och spel! Hoppas att resten av påsken blir fin också!
  Här ska vi på påskmiddag hos min mamma idag och till min morbror imorgon. Det ska bli trevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.