3   71
1   36
3   54
5   35
5   79
1   125
1   28
11   25

Önskar verkligen att jag kunde skriva att det var en produktiv Måndag idag

Önskar verkligen att jag kunde skriva att det var en produktiv Måndag idag

Men igår kände jag att min hals inte riktigt var som den skulle. La mig tidigt och hoppades att det skulle vara bättre idag vilket det tyvärr inte är. Jag har inte ont i halsen. Men det känns som att det har fastnat en stor boll som jag försöker svälja bort. Mår i övrigt bra så jag hoppas att detta bara är något tillfälligt och att jag mår 100% imorgon. Jag har alltid en trendens att bli sjuk runt min födelsedag men förhoppningsvis så slipper jag det. Så det får bli en lugnare Måndag, eller inte.

Unnade mig lite sushi till lunch

Önskade verkligen att Disney+ öppnade idag och inte imorgon. Fatta hur mysigt att äta sushi och se Disney filmer? Om ni signar upp er nu så hinner ni ta del av deras erbjudande. Ska sätta mig och redigera den femte vloggen och försöka få klart den helt idag. Om ni inte har sett första vloggen så finner ni den här. Jag är så himla nöjd med vloggarna som jag gjort inför denna vloggveckan. Det gör sån stor skillnad när man lägger ner mer tid på redigeringen. Men det är också väldigt skönt när allt är över och jag får mer tid till mina andra sociala medier.

Jag tänkte börja skriva på en ”artikel” som jag ska publicera här i bloggen. Vet inte om man kan kalla det artikel till 100% men något åt de hållet. Varje gång jag börjar skriva något som jag vill dela med mig av så slutar det alltid med att jag raderar det för jag tänker ”Ingen kommer bry sig”. Jag vet att det är något som många av oss influencers kämpar med. Men allt man skriver kan inte intressera alla. Och jag tror det är bättre att faktiskt se till att bloggen uppdateras än att den står tom i flera dagar för att jag är för kräsen. Idag har jag uppdaterat tre gånger på en dag så det är faktiskt lite av ett rekord haha.

Dela

4 Kommentarer

 1. Maria
  14 september, 2020 / 20:21

  Skriv ”artikeln” !

 2. 15 september, 2020 / 09:51

  Men din stackare… Krya på dig!! Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   15 september, 2020 / 12:32

   Mår mycket bättre idag och känner inte av halsen 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.