3   22
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Om du vill ha rosa luftslott

Om du vill ha rosa luftslott.

Idag har vi bott här i lägenheten i 3 veckor. Livet blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vet att många har kommenterat på min instagram att jag är ”negativ” och vet ni vad. Jag är och har alltid varit mig själv. Om du kommer fram till mig och frågar hur jag mår och jag mår skit, då kommer jag också svara att jag mår skit. Vill man ha rosa luftslott så får man helt enkelt avfölja mig och följa någon som kan måla upp en perfekt vardag där ingenting går fel.

Jag delar med mig av mitt liv. Så som jag alltid har gjort de senaste 19 åren. Ibland är jag ledsen, arg eller glad. Mina känslor ändras men jag är alltid ärlig med vem jag är och hur jag känner. Jag tycker det är extremt viktigt att visa upp vardagen så som den faktiskt är. Jag hade kunnat ljuga och säga att allt är så fantastiskt i vår nya lägenhet men det hade varit en lögn.

Igår kväll medan Johan var i Göteborg på sommarfest med sitt jobb så träffade jag på en ny granne i tvättstugan. Ny för mig ska sägas. Super trevlig och vi stod ett tag och pratade. Alla de grannar som jag har träffat hittills har varit så himla trevliga och vi trivs så himla bra här i huset. Jag var naturligtvis lite orolig för vilka som skulle bli våra blivande grannar. Speciellt när man har haft samma grannar i 13 år så som jag hade haft. Men både läget och grannarna känns så bra. Även om vi bor mitt i stan så är det så himla lugnt och skönt här.

Om du vill ha rosa luftslott

Efter att köksbordet kom igår så började det verkligen kännas som hemma. Den där magiska känslan som har fattats sedan vi flyttade in börjar komma smygandes. Nu har vi bara projketet att packa ner soffan för att köpa en ny. Vi har hittat en soffa som verkligen skriker oss. Jag tror inte att den kommer falla alla i smaken men jag gillar den mer än den vi har nu. Vi har beställt hem ett tygprov på den nya soffan så att vi kan säkerställa att den faktiskt är beige.

När jag gick ut med att vi skulle flytta så sa jag att detta är början på en helt ny bok. Och vad vore en bok utan en massa drama i början? Ganska tråkig eller hur? För min del så hade den dock fått innehålla ca 80% mindre drama haha. Nu hoppas jag att saker kommer att lugna ner sig för oss. Vi har fortfarande inte fått in rutinerna ordentligt. Vi glömmer helt av att vi behöver laga mat så matlådor behöver bli en prioritering. Men något säger mig att med vårt nya köksbord så kommer jag både börja laga mer mat och baka här hemma.

4 Kommentarer

 1. 8 juli, 2023 / 18:20

  Det som är kul med din blogg. Ärliga känslor 🙂 Själv har jag tyvärr blivit restriktiv, känns svårt att vara öppen. Blir.mycket bilder hos mig.
  Hoppas nya soffan blir bättre, håller tummarna 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   9 juli, 2023 / 08:24

   Det kanske blir lite så med åldern? När jag var yngre hade jag absolut inget filter. Nu tänker jag mer på vem och vilka som kan ta del av det jag skriver så då håller man tillbaka på vissa delar. Men en blandad mix är nog viktigt idag. Speciellt då många av de yngre är rätt filterlösa. Tack, jag hoppas också att det ska gå bra med nya soffan. Orkar inte packa ihop en till sen 😅

 2. 10 juli, 2023 / 09:13

  Livet är inte en dans på rosor varje dag.. Den som har det, ja jo kul för den personen eller inte.
  Älskar att du är så öppen om det mesta & delar med dig!!!
  Skönt att ni börjar landa lite i allt <3
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.