Om denna födelsedagen ska förespråka hur de kommande 10 åren kommer bli

Blev så otroligt rörd när jag fick hem denna fina buketten av Johanna. Vi har haft en så fin kontakt i många år nu. Även om vi aldrig har träffats så har vi alltid stöttat varandra så mycket. Det värmde verkligen i hjärtat att se att den starka vänskapen som jag känner för henne känner hon tillbaka.

Så idag blev jag 30 år gammal. Men om denna födelsedagen ska förespråka hur de kommande 10 åren kommer bli så tänker jag lägga mig under mitt täcke och sova bort de närmsta 10 åren. Jag drömde en massa drömmar i natt vilket resulterade i dålig sömn. Innan jag somnade så sa jag till Bonzo att jag ville drömma om honom men så blev det inte. Så fort jag öppnade ögonen på morgonen så kom tårarna. Kvällen innan kändes allt okej men idag har jag varit så ledsen.

Om denna födelsedagen ska förespråka hur de kommande 10 åren kommer bli så tänker jag lägga mig under mitt täcke och sova bort de närmsta 10 åren.

Min bestie är verkligen världens bästa vän, syster! Hon köpte denna vackra buketten till oss dagen efter att Bonzo fått somna in och idag om hon ytterligare med en ny bukett och lite presenter. Vi ska fira våra födelsedagar tillsammans som vi alltid gör men hon ville ge mig lite presenter även idag när hon vet hur jobbig denna dagen skulle bli.
Om denna födelsedagen ska förespråka hur de kommande 10 åren kommer bli

Planen för idag var att min bestie skulle komma klockan 13:00 och fira. Men klockan 12:10 går strömmen och det skulle ta hela 5,5 timme innan den kom tillbaka. Kul! Som att dagen inte redan var jobbig till att börja med. Tanken var att jag skulle laga mat till oss men det gick ju inte i och med att strömmen var borta. Så vi åkte in till stan och köpte take away från Oden Bistro. Maten var så himla god och vi hade även köpt fika på Ritz efteråt. Mamma kom även förbi och lämnade Kira som ska sova här i natt.

Kira
Kira

Men efter denna veckan så känner jag mig mer okej med att träffa folk igen

När strömmen väl kom tillbaka kom vår granne förbi. Vi berättade för honom att Bonzo hade fått somna in. Jag kunde se hur hans ögon fylldes med tårar och då brast det för mig. Ni vet när man skriker samtidigt som man gråter? Han var den första personen som jag har pratat med på 2 veckor sen Bonzo somnade in. Och det är just detta som jag tycker är jobbigt. Att bryta ihop och det gör jag, överallt. När vi är på väg och ska handla, när jag är ute och går. Men efter denna veckan så känner jag mig mer okej med att träffa folk igen. Jag vet att alla vill mig väl men det är så jobbigt.

Nu till helgen kommer vi åka bort. Vi bokade detta den 30 Augusti just för att mamma är ledig denna helgen och skulle passa Bonzo. Jag är dock så glad att vi bokade resan så pass tidigt. Både jag och min sambo behöver få komma bort. Förhoppningsvis får vi en jätte fin helg helg tillsammans. Hoppas att vi kan ladda upp oss med ny energi som vi kan ta med hem.

Dela

10 Kommentarer

 1. Marie
  1 oktober, 2020 / 21:11

  Vet att denna dagen inte blev som du tänkt dig när du planerat det i så lång tid men är glad att jag fick spendera den med er ändå ❤️ Älskar dig en massa ❤️

  • dixiwonderland
   Författare
   1 oktober, 2020 / 21:13

   Är så glad att du kom. Älskar dig så mycket ❤️

 2. 1 oktober, 2020 / 21:53

  blir så ledsen fina fina du. Men skickar ett jättestort grattis här med iallafall <3 fint skrivet på blommorna

 3. 2 oktober, 2020 / 11:32

  ÅÅh grattis i efterskott fina du! <3 Hoppas du kan komma iväg och ladda på mer ny energi och glädje. Alla kramar till dig!

 4. 2 oktober, 2020 / 13:33

  Men så fint!! <3 kram!

 5. 3 oktober, 2020 / 19:53

  Wow!! Härligt <3

 6. 6 oktober, 2020 / 18:23

  Fina fina fina du! <3 Är så glad att vi lärt känna varandra såhär, och även om vi inte träffats, så är jag så tacksam för ditt ständiga pushande och glädje för mina framgångar, glöm aldrig det! Önskar såklart att din födelsedag hade fått vara utan sorg, men är glad att min bukett åtminstone gav lite ljus på din stora dag. Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   7 oktober, 2020 / 16:04

   Jag blev så glad när jag fick din bukett ska du veta! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.