1   29
4   32
1   26
3   28
5   27
4   45
1   35
2   33

Nya veckan startar med en pang frukost

bonzo sover i vår säng

God morgon på er! Hoppas att ni har fått en bra start på denna veckan. Bonzo väckte mig klockan sju idag. Det är fortfarande frost ute på morgonen men det är något speciellt med att stå och andas in den kalla luften medans solens strålar träffar en. Idag ska det bli fantastiskt vårväder så jag ska ut på en promenad. Känner att jag blir smått galen av att bara vara i lägenheten. Det hade varit skillnad om man bott i ett stort hus men bor man i en 1:a som vi gör då behöver man få komma ut och känna sig friare. Sen mår jag så himla bra av att vara i naturen. Det är där jag laddar batterierna.

Nya veckan startar med en pang frukost

pang frukost

Vi har precis ätit en riktigt pang frukost. Frukost för mig går alltid i perioder. I flera veckor har jag ätit flingor med hallonsylt och mjölk men nu har jag tröttnat så det blir smörgåsar istället. Riktigt goda sådana. Och hur coolt är det inte att persiljan och koriandern är från mina egna odlingar i köket? Jag hade jätte stora planer på att börja odla ute i Öresjö. Min sambos farmor och farfar har en jätte stor tomt som kommer bli mitt ansvar då de inte orkar hålla igång det. Men på grund av Corona så kan vi inte åka dit just nu. Dom är båda i riskzonen och vi vill inte riskera något. Får se om vi kan hitta någon lösning. Är dom inne i huset så kan jag utan problem vara i trädgården och arbeta men vi får se hur det blir. Nu ska jag ta och göra klart allt arbete inför idag och imorgon.

Dela

5 Kommentarer

  1. 6 april, 2020 / 11:34

    Unnade mig också Äggsmörgås idag, dröm! 😀

  2. 6 april, 2020 / 15:00

    Vilken härlig start med en pangfrukost! 😀 Kramis

  3. 7 april, 2020 / 09:10

    Men så söt han är och så gott med en rejäl frukost, bland det bästa som finns ju!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.