1   29
4   32
1   26
3   28
5   27
4   45
1   35
2   33

I Fredags så köpte jag (förutom vårt Fredags fika) även min drömväxt

Fredags fika från ritz

Nu börjar denna Corona tid snurra ihop dagarna för mig. Igår var jag helt säker på att Robinson skulle vara på tv klockan 19:30 som alltid. Kommer hem och inser att det är Lördag så ingen Robinson samt att vårt internet låg nere i flera timmar tillsammans med halva landet så vi spelade lite tv-spel och åt naturgodis istället.

I Fredags så köpte jag (förutom vårt Fredags fika) även min drömväxt

Fredags fika från ritz

Det är riktigt svårt för mig att uppehålla rutinerna när min sambo och jag sitter ihop 24/7. Kom också ihåg att vi bor i en 1:a så någon egentid har inte existerat den senaste månaden. Men än så länge går vi inte varandra på nerverna. I Fredags så köpte jag (förutom vårt Fredags fika) även min drömväxt från England. Den kostade över 1000 kronor och är inte större än en citron… Tänk för 3 år sedan så var det väskor och kläder som jag la pengar på. Nu är det växter växter växter! Har även sålt en hel del växter här hemma. Mina köttisar ska skickas imorgon och om någon timma kommer en tjej och hämtar min Kennedy. Min största växt och jag känner mig lite ledsen över detta då jag säljer honom på grund av platsbrist. Men jag är säker på att han kommer få det bra i nya hemmet då hon åker i en hel timma för att hämta honom. Nu tänkte jag ta och städa här hemma. Sen ska jag planera upp inför kommande vecka. Behöver få in mina rutiner igen känner jag.

Dela

15 Kommentarer

 1. 5 april, 2020 / 13:11

  Den där bakelsen såg ju supergod ut 😀 Mums <3

  • dixiwonderland
   Författare
   5 april, 2020 / 13:14

   Den heter Krokodil ifall du vill testa den någon gång 😀 Himmelskt god faktiskt med all den vaniljkrämen 😀

 2. 5 april, 2020 / 13:27

  Förstår att det blir jobbigt när ni inte får någon egen tid. Vilken smarrig bakelse! 😀 Kramis

 3. 5 april, 2020 / 14:49

  Nam, det så skikkelig godt ut <3 Ha en fin søndag 🙂

 4. 5 april, 2020 / 16:47

  Men vilken bakelse, wow! Inte sett liknande innan haha 😀 Vad roligt att ha sålt lite växter, och hoppas han kommer trivas :>

  • dixiwonderland
   Författare
   6 april, 2020 / 12:48

   Bakelsen heter Krokodil och jag kan verkligen rekommendera den 😀

 5. 5 april, 2020 / 17:26

  Åh så gott det där såg ut då! Och så spännande med din nya (dyra XD) växt!! 😀 Kan tro att det inte är helt lätt att ha rutiner nu när ni måste spendera all tid tillsammans i er lägenhet men jag är ändå lite avundsjuk 😛 Jag och sambon sa det, att vi båda har jobb som man inte kan jobba hemifrån med och vi släpar oss till jobbet fram och tillbaka var och varannan dag ändå, allt vi typ längtar efter är att få bara vara hemma i flera dagar tillsammans, det är vi ju aldrig oavsett utan det är typ drömmen (om vi bara ska tänka bort allt negativt som händer i världen just nu) 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   6 april, 2020 / 12:48

   Kan förstå att ni känner så när ni jobbar som ni gör. Jag saknar dock min egentid väldigt mycket nu 🙁 Jag är en person som älskar att vara ensam och som de ser ut nu så ska min sambo vara hemma i flera månader. Hade vi bott större så man hade kunnat gå undan så hade jag inte sagt något men han är konstant 2 meter ifrån mig haha.

 6. 5 april, 2020 / 19:08

  Det där är ju så gott! Och förstår att man är lite förvirrad nu för tiden 🙂

 7. 5 april, 2020 / 20:08

  så roligt med ditt växt intresse 😀

 8. Lisa
  5 april, 2020 / 22:38

  Du har säkert visat det här förut redan men jag skulle så gärna vilja se lite hur det ser ut i er lägenhet. Jag bor också i en liten lägenhet, dock ensam, och är ständigt på jakt efter inredninginspo då jag känner mig väldigt begränsad i inredningen och placeringen av möbler osv. Förstår om du inte vill lägga ut bilder på precis allt från ert hem men kanske några bilder som inte behöver visa precis hela hemmet? 🙂

 9. 5 april, 2020 / 23:01

  Ojoj den såg ju magiskt god ut

 10. 6 april, 2020 / 09:33

  Så roligt att du fick köpa din drömväxt!! Hoppas man får se bild på den 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.