9   24
7   35
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29
2   37

Lite ny heminredning från Köpstaden

Lampa som med sitt clip kan fästas på bl a sänggaveln, bokhyllan eller i köket på kökshyllorna. Från Köpstaden.

Ny handgjord flyttbar lampa från Köpstaden

Jag har flera gånger under åren bloggat om lampor. Vi har i flera år haft en golvlampa som har stått bredvid min sida av sängen. När vi köpte den så älskade jag den men nu de senaste så hade jag börjat tröttna. Lampskärmen var inte lika fin som när vi köpte den samt att det inte riktigt kändes som vår stil längre. Jag började leta efter lampor som man kunde sätta fast i möbler och hittade då denna som ni ser på bilden. Den är betydligt mer vår stil som vi har idag. Den tar ingen plats alls vilket är så skönt och sen att vi kan flytta runt den precis hur vi vill är toppen.

LAMPA CLIP EL CLOUDY/RUSTY

När man bor litet som vi gör så behöver man hela tiden hitta lösningar. Bor man stort så har man en massa ytor att fylla. Bor man litet så behöver man hela tiden komma på lösningar till förvaring. Känns extra roligt att den är handgjord också. Förutom denna lampan så beställde jag även tre skålar ur IB Larsen. Jag gillar verkligen en lantliga stilen så länge det inte blir för puttinutti. Men jag är så trött på våra plastbunkar så därför kändes det kul att hitta ett set på tre skålar i olika storlekar. Perfekt när man bakar eller bara ska slänga ihop en sallad. Jag har en kanna från serien sen tidigare som jag brukar ha snittblommor i. Vi beställde detta från en hemsida som heter Köpstaden. Har aldrig hört talas om dom tidigare men det var snabb leverans vilket alltid uppskattas.

IB Larsen skålset mynte butter cream från köpstaden.se
Dela

5 Kommentarer

 1. 7 april, 2020 / 19:48

  men åh så fin lampa!!

 2. Marie
  8 april, 2020 / 19:35

  Lampan passade så fint hemma hos er 😍 och skålarna var jättefina också. Mycket bättre när man kan byta ut allt man har i plast 😊

  • dixiwonderland
   Författare
   9 april, 2020 / 09:49

   Ska bli kul att visa dig när du kommer hit 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.