0   30
6   30
6   42
0   27
0   19
5   33
5   38
2   46

Nya skönhetsprodukter från Sephora


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Sephora.se

Nya skönhetsprodukter från Sephora
Nya skönhetsprodukter från Sephora

Ni kanske minns detta inlägget där jag blev helt förälskad i en ny ansiktsmask från märket Fresh. Precis som jag skrev i de inlägget så gjorde jag en beställning på flera av deras ansiktsmasker. Det är sällan jag hittar en ansiktsmask som jag verkligen älskar vid första användningen. Men deras Rose Face Mask var magisk så mina förväntningar på de andra två är riktigt höga. Ni hittar det här om ni är sugna.

Nya skönhetsprodukter från Sephora

För att slippa betala frakt så beställde jag även hem Mario Badescu Rose Hips Nourishing Oil. Jag har aldrig hört talas om detta märket men det står att oljan avlastar extremt torr och uttorkad hud. Förbättrar hudens utseende med omedelbar verkan. Innehåller antioxidanter från vitamin C. Stärker din hud och lämnar den återfuktad och fräsch. Oljan är inte irriterande, även på den mest känsliga huden. Känner att man inte kan gå fel med en sån olja.

Sen fick jag även med detta varuprovet på parfymen The 7 Virtues Vanilla Woods. Om du älskar vaniljdoft så är denna parfymen för dig! Den har en tydlig doft men den är inte överväldigande. Alltid roligt när man får med varuprover och kanske hittar nya favoriter. Det var så jag hittade ansiktsmaskerna från Fresh. Vill även tillägga att alla de produkterna som jag köpte har hela 40% rabatt just nu.

Dela

2 Kommentarer

 1. 27 oktober, 2022 / 21:27

  Älskar fresh, har ett serum från dem och det är sååå bra!

  • dixiwonderland
   Författare
   28 oktober, 2022 / 14:50

   Åhh kul 😀 Får se om jag utforskar märket mer 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.