0   17
0   31
2   36
1   30
4   43
6   26
4   26
2   21

Ansiktsmasken som tog mig med storm


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Sephora.se

Idag är jag ledig från vovvarna. Fick en avbokning igår vilket betyder att jag kan fokusera på mina sociala medier istället. Har spenderat ett par dagar med att se olika youtube videos på folk som har fint hår. Jag vill verkligen börja ta hand om mitt hår ordentligt. Köpa bra produkter, lägga ner tiden som behövs. I skrivandets stund så sitter jag faktiskt med en hårinpackning i håret.

Ansiktsmasken som tog mig med storm
När jag tog denna bilden så hade jag på mig ansiktsmasken men som ni kan se så har mycket av den absorberats in i min hy. Fördelarna med denna ansiktsmasken är att den ska återfukta och det gör den verkligen.

Och samtidigt som jag höll på med håret så kunde jag lika bra lägga en ansiktsmask. Jag har haft ett prov som jag fick med i en beställning som har legat och samlat damm i månader. Men nu tänkte jag att det är perfekt att testa det när jag ändå hade hårinpackning i håret. Det första som jag reagerade på var doften. Den doftade så friskt. Direkt fick jag den där spa känslan och jag älskar produkter som har den effekten. Väl på hyn så tog det endast någon minut innan jag kunde känna hur produkten började arbeta.

Ansiktsmasken som tog mig med storm

Ansiktsmasken som jag använde heter Rose Face Mask och är från märket Fresh. Jag har aldrig hört talas om detta märket tidigare men jag var tvungen att googla upp det direkt. Det är vad jag skulle kalla lyxigare märke med tanke på priserna. Men jag har aldrig använt en ansiktsmask som gett effekt så fort som denna. Jag såg att de hade ett gift set där man kan prova fler masker så finns det kvar när lönen kommer så kommer jag beställa hem det direkt. Någon av er som har provat produkter från Fresh tidigare?

Dela

2 Kommentarer

  1. 23 oktober, 2022 / 11:29

    vilket bra tips 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.