3   20
4   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

Halloween Vecka | Barnvagnen gungar

Har ni missat den första delen av min Halloween Vecka så kan ni läsa den här. Nu är det dags för del två och denna händelsen inkluderar samma personer som var med i del ett.

Vi befinner oss i vår lägenheten i Lilla Edet. Av alla lägenheter som jag och mamma har bott i så var den i Lilla Edet min absoluta favorit. Vi bodde direkt över ICA på andra våningen. Tänk er att huset var som en cirkel och att i mitten av denna cirkeln var det en trädgård. Det var inget tak över trädgården utan varje våning var utomhus där alla ytterdörrarna riktade sig in mot gården. Vi bodde i en trea. Mitt sovrum hade en inglasad balkong. Jag minns än idag hur jag och mina vänner satt där pratade om killar, livet och allt drama som hörde till när man gick högstadiet.

Halloween Vecka | Barnvagnen gungar

Mamma och hennes väninna skulle ha ett ljusparty. Jag minns inte exakt vad detta betydde men jag har för mig att de skulle bjuda in en massa vänner och så skulle de sälja doftljus till dom. Medan mamma och hennes väninna håller på och fixar inför detta så sitter jag i soffan och kollar på. För att komma till min mammas sovrum så behövde man passera vardagsrumet, gå in i en hall och sedan var man inne i sovrummet. När jag sitter i soffan så släcks lampan som är i hallen. Ingen av oss reagerar mer på det förutom att ”Oj lampan släcktes”. Men kort där efter så börjar lampan att tändas och släckas, tändas och släckas. Jag minns än idag hur hela min kropp fylldes med skräck. Jag blev livrädd.

Min mamma och hennes väninna däremot började prata om att ”Nu är det någon här som vill ha kontakt”. Jag sitter där i soffan med tårar i ögonen medan dessa två tycker det är så trevligt att någon är här på besök. Är de galna tänkte jag. Men som om inte lampan vore nog. Min mamma hade kvar en gammal dockvagn som hon hade en stor Paraplyaralia (växt) i. Helt plötsligt så börjar barnvagnen gunga. Med tanke på hur tung växten med krukan var så måste det krävt otroligt mycket kraft att få hela dockvagnen att gunga som den gjorde. Jag minns inte vad som hände efter detta. Vi upplevde aldrig något liknande efter detta och det var även den sista lägenheten som vi bodde i tillsammans där jag skulle uppleva något.

Dela

2 Kommentarer

 1. 27 oktober, 2022 / 05:40

  Läskigt, men samtidigt väldigt spännande att få vara med om sådana upplevelser! 😉 Jag har varit med om en hel del sånt oförklarligt.

  • dixiwonderland
   Författare
   27 oktober, 2022 / 16:15

   I stunden är det inte så roligt men är glad att det inte har hänt på många år nu 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.