3   33
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Nya nagellack och Move


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Lyko.se & Kicks.se

Nya nagellack och Move
Nya nagellack och Move

Just nu är jag en beauty junkie ut i fingerspetsarna. Så jag beställde hem lite nya nagellack. Det lila nagellacket har jag haft sen en tid tillbaka men jag blev helt förälskad i denna gröna färgen och denna blå. Inget som jag skulle ha nu på sommaren men i höst kommer dessa två bli stora favoriter för mig. Jag såg dock nu efteråt att både den gröna och den blå verkar komma i två olika versioner. Den med svart lock är lite billigare än den i silver. Tråkigt att jag inte kollade bättre när jag beställde men nu har ni en liten heads up.

Nya nagellack och Move

Sen var jag tvungen att beställa Seche Vite. Jag kan inte leva utan det nagellacket. Det är ett dry fast top coat och det fungerar verkligen! Efter bara 10-15 minuter så har nagellacket torkat och man kan fortsätta dagen utan några som helst problem. Och jag tvungen at köpa Move. Jag har använt deo på mina lår för att slippa skavsår i många år. Jag vet att många använder cykelbyxor men hela grejen med att ha klänning är att slippa ha några ”byxor”. Deo har fungerat bra men då jag inte hört en enda person säga något negativt om Move så var jag tvungen att köpa den så att jag kan testa. Den är dyr men förmodligen värt priset. Recension kommer naturligtvis.

Dela

8 Kommentarer

 1. 16 juli, 2022 / 13:48

  Vilka härliga färger för sommaren 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   17 juli, 2022 / 11:31

   För mig är det mer höstfärger som jag skrev 😅

 2. Anne-Marie
  16 juli, 2022 / 14:03

  Så fina färger 😍 Den blå var väldigt lik ett jag själv har 🤣 Kommer bli jättefint i höst 🥰

 3. 16 juli, 2022 / 20:26

  Åååh älskar lila naglar 😍
  Alltid undrat om dendär ”Move” är bra 😊

  • dixiwonderland
   Författare
   17 juli, 2022 / 11:32

   Då får du invänta min recension 😉

 4. 17 juli, 2022 / 11:32

  Snygga färger och lila gillade jag skarpt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.