1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Semester, 30 års kalas, Fallens Dagar

Semester, 30 års kalas, Fallens Dagar

I Fredags gjorde min sambo sin ”sista” arbetsdag. Han kommer bli tvungen att jobba lite under semestern också men förhoppningsvis så är det inte för många dagar. Men i Fredags åt vi tårta för att fira detta. Lite roligt att han går på semester när min tar slut. Jag har verkligen älskat dessa två veckorna. Just detta med att inte ha tider att passa har gjort stor skillnad för mig mentalt. Men idag ska jag iväg och hämta nycklarna till Messi och imorgon kör vi igång. Fem dar i veckan men det ska bli så roligt.

Semester, 30 års kalas, Fallens Dagar

Igår var vi på 30 års kalas och firade Linus med familj och vänner. Så himla mysigt. Jag älskar verkligen att vår lilla familj har fått bli lite större. Chargongen är rolig oss i mellan och det blir så himla mycket skratt. Sen gick vi ut på Fallens. För er som inte vet så är Fallens Dagar Trollhättans största festival. Det är marknad, massa food trucks, öltält, artister som uppträder och mycket mer.

Det var första gången på 10 år som jag var ute. Jag har väldigt svårt för när det är mycket folk. Sen med allt som händer i världen så känns stora folkmassor extremt obehagliga. Men vi hade en jätte rolig kväll. Träffade även Sari. Känns som ett mirakel när man träffar någon man känner bland alla tusentals människor. Idag blir det en betydligt lugnare dag. Jag har en del jobb jag behöver ta tag i. Har en deadline som jag har skjutit upp på. Sen behöver jag planera inför vår Gotlandsresa. Gå igenom listan, köpa de sista sakerna och börja småpacka.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.