0   8
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Ny vecka och ett gladare humör

Ny vecka och ett gladare humör

God morgon på er. Ny vecka och Februari börjar redan gå mot sitt slut. Minns när man var liten och tyckte att ett sommarlov var så långt och nu när man är vuxen så flyger dagarna, veckorna och månaderna förbi en. Jag har fått i mig lite frukost. Tänk att jag har blivit en frukostperson. Den dagen trodde jag aldrig skulle komma. Idag har jag Hugo, Messi och Luna som ska ut. Tre promenader är de bästa. Vid tredje promenaden då börjar de kännas i kroppen. Men som nu på Onsdag när jag har fem promenader då ser jag inte ens fram emot att jobba för jag vet hur ont i kroppen jag kommer ha.

Ny vecka och ett gladare humör

På Tisdag nästa vecka ska vi på lägenhetsvisning. Lägenheten ser så fin ut på bilderna. En stor 2:a på 79 kvm med högt i tak och stora fönster. Jag är rätt säker på att detta inte är vår lägenhet då kravlistan som vi har är enorm. Men vi ska gå på så många visningar som vi kan. Allt detta är nytt för oss så det finns en massa att lära sig. Som fotograf så vet jag också att även om något är fint på bild så betyder det inte att det är lika fint i verkligheten. Men det blir spännande att börja letandet efter vårt framtida hem.

Ny vecka och ett gladare humör

Jag hade en liten dipp förra veckan men jag känner mig mycket piggare och gladare denna veckan. Även om ett bostadsköp känns väldigt läskigt så kommer allt att bli bra. Snart är det även dags att börja så alla mina blommor och jag har redan börjat göra plats här hemma. Detta året blir det inte bara nya blommor utan även ett ändrat koncept som jag hoppas kommer gynna företaget. Det gick så himla bra förra året så jag har riktigt höga förväntningar detta året.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.