0   22
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy

På mindre än en vecka har jag utvecklat ett spelberoende. Det första jag gör när jag kommer hem från jobbet är att spela Hogwarts Legacy och där sitter jag sedan resten av kvällen. Igår natt la vi oss 03:30 och idag gick jag upp 08:30 för jag behöver ta tag i verkligheten haha. Det gulligaste av allt är att både jag och Johan sitter i samma rum och spelar spelet samtidigt. Jag vid tv:n och han vid sin dator. Dream team om ni frågar mig!

Hogwarts Legacy

Jag var mycket bättre på spelet än vad jag trodde. Jag har inte spelat tv-spel sen 2011. Då spelade jag Alice Madness returnes och de spelet spelade jag aldrig klart då jag inte har något tålamod. Det är faktiskt rätt sjukt att en vuxen person kan ha så dåligt tålamod som jag har. Svordomarna flyger ur munnen på mig när jag spelar och jag vill att allt ska gå på första försöket. Så spelet utmanar verkligen mig i att försöka få bättre tålamod, lösa uppgifter och utmanar min rädsla.

Hogwarts Legacy

Jag gjorde två tester för att se vilket hus jag skulle tillhöra. Det ena var att man skulle ladda ner en app till telefonen. Via den appen fick man svara på betydligt fler frågor än i spelet och på så sätt få sitt hus, patronus och trollstav. Men när min patronus blev en katt då blev jag förbannad. Sorry alla cat lovers haha. Men både appen och spelet sa att jag är en Ravenclaw. Johan höll på att få en hjärtattack för han tycker jag är alldeles för korkad för att vara en Ravenclaw haha. Men jag valde Hufflepuff då deras hus är full med växter. Det kändes rätt. Ärligt talat så har jag aldrig funderat på vilket hus jag skulle hamna i.

Hogwarts Legacy

Ni har förmodligen redan förstått att jag ÄLSKAR spelet. Världen är så jäkla stor och du kan gå precis vart du vill. Vill du ut i Forbidden Forest så kan du gå dit precis när du vill. Vill du upptäcka skolan så kan du göra det. Under spelets gång så hittar man och vinner kläder som ska skydda en under attackerna. Så min karaktär byter outfit rätt ofta. Man flyger till Hogsmeade och köper/säljer saker. Uppdragen är läskiga och spännande. Jag som förr fick total panik när de var fighting på gång älskar det nu. Och sen det bästa av allt, man får flyga!

Bästa Alla Hjärtans Dag present någonsin

Flyga var betydligt svårare än vad jag trodde. Man kan göra olika flygtävlingar men ärligt talat så kan man tro att min karaktär är full så dåligt flyger jag under tävlingarna haha. Det går mycket bättre när jag flyger mot uppdragen. När jag avslutade igår så var jag på level 23. Rätt bra för att endast ha spelat i tre dagar. Hösta level är 40. Det som gör att man försvinner in i spelet är för att du bestämmer vad du vill göra. Du har uppdrag som du behöver göra men om du hellre känner för att flyga iväg och upptäcka världen så kan du göra det. Du kan också själv välja när du vill göra vilket uppdrag. Detta spelet är helt magiskt och du kommer inte ångra dig när du köper det. Får ni inte tag på mig så vet ni varför haha.

4 Kommentarer

 1. 18 februari, 2023 / 23:50

  Men så kul att ni kan spela tillsammans även fast ni inte riktigt spelar tillsammans!

  • dixiwonderland
   Författare
   20 februari, 2023 / 09:33

   Jag har inte spelat sen 2011 medan sambon har spelat hela livet så det blir perfekt att vi spelar samma spel i samma rum så jag kan be om hjälp 😉

 2. 20 februari, 2023 / 14:12

  Jonas ska få det av mig när han fyller år, läängtar haha 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.