12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Mario Badescu Rose Hips Nourishing Oil

I höstas beställde jag hem lite nya skönhetsprodukter och en av dom var denna ansiktsoljan från Mario Badescu. Jag hade aldrig hört talas om detta märket tidigare så jag hade inga förväntningar på oljan. Jag köpte den för att slippa frakt, snål som man är.

Mario Badescu Rose Hips Nourishing Oil

Om oljan: Rose Hips Nourishing Oil är en lätt och närande ansiktsolja som återupplivar uttorkad hud. Extrakt av nypon och nyponolja, som båda är naturliga källor till essentiella fettsyror och antioxidanten C-vitamin, ljusar upp och återfuktar för att avslöja en mjukare och mer strålande hud.

Mario Badescu Rose Hips Nourishing Oil

Mina åsikter: Jag har normal/torr hy. Oljan är väldigt mild. Har du känslig hy så tror jag att denna oljan hade varit perfekt för din hy. Jag upplever att den återfuktar min hy men inte så mycket som jag hade önskat. Den absorberas snabbt in i hyn utan att kännas kladdig. Den har en väldigt svag doft så är du känslig mot starka dofter så är denna värt att testa. Jag kommer inte köpa denna oljan igen då jag hade önskat att den återfuktade mer.

Dela

2 Kommentarer

 1. 22 februari, 2023 / 00:20

  Har sett en del av deras produkter tidigare, är nyfiken på att testa!

  • dixiwonderland
   Författare
   22 februari, 2023 / 20:08

   Hoppas att du får möjlighet till att göra det 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.