3   51
5   34
5   77
1   124
1   27
11   24
1   31
5   118

Ny hemmabehandling från Olaplex


Inlägget är reklam för Lyko.se och innehåller annonslänkar

Olaplex Hair Perfector

Denna sommaren har jag kunnat släppa allt som har med utseende att göra

Jag kan nog räkna på båda händerna hur ofta jag varit sminkad. Det har inte funnits någon ork vilket också har resulterat i att jag knappt har tagit några bilder på mig själv. Vi har sen i Maj levt i en byggarbetsplats så jag har inte kunnat spela in videos. Om det inte har varit så varmt att man har smält bort så har det varit rena höstvädret. Sen har jag semester och känner att, nu tänker jag göra vad jag vill. Och det sista jag vill är att göra mig i ordning och fotografera outfits. Det har gått så långt att grannflickan sa “Du ser så annorlunda ut, alltså JÄTTE annorlunda ut” och det var en dag när jag var sminkad haha.

Men något som jag haft fokus på är mitt hår! Jag var hos min frisör den 4 Mars och när jag kom hem var jag så besviken! Jag tyckte inte alls om det och fick panik. Till min frisörs försvar så var hon tvungen att använda mycket asktoning i mitt hår för att dämpa det röda samt att jag hade visat henne en bild som egentligen inte var vad jag ville ha. Så jag tar helt på mig ansvaret!

olaplex

Ny hemmabehandling från Olaplex

Som ni vet så vill jag ha långt hår. Jag har långt hår men inte den längden som jag vill ha. Så jag har gjort allt för att verkligen låta mitt hår andas. Jag låter det självtorka, tvättar det en gång i veckan, sover i fläta och använder knappt värmeverktyg. Jag har även hunnit testa lite nya produkter och en som jag verkligen gillar är Olaplex Hair Perfector No 3. Detta är min andra Olaplex produkt. Har Olaplex No.7 Bonding Oil sen tidigare och den är jag riktigt nöjd med.

Hair Perfector No 3 är en hemmabehandling som man ska använda i handdukstorkat hår. Låt produkten verka i minst 10 minuter och tvätta sedan ur håret precis som vanligt. Jag är väldigt nöjd över resultatet. Det står att man får bäst effekt om man schamponerar innan men jag upplever inte att jag behöver det. Mitt hår blir lent och följsamt. Upplever det mindre frissigt (och då självtorkar mitt hår) samt ger volym. Jag gillar denna såpass mycket att jag faktiskt kommer beställa hem schampo och balsam från Olaplex när det behövs fyllas på här hemma. Kan varmt rekommendera deras produkter.

Dela

1 kommentar

  1. 17 augusti, 2020 / 21:03

    Kul du hittar nåt som passar dig! Hoppas du snart får ditt dröm hår😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.