Familjehelg

familjehelg. grilla ute i öresjö.
Grillning ute i Öresjö tillsammans med hela familjen.

En familjehelg

Den enda vi inte har hängt med är mamma men hon har jobbat hela helgen. I Fredags åkte vi ut till Öresjö för att grilla med min sambos pappas sida. Har inte träffat Olivia på hela sommaren så det blev verkligen en ordentlig familjehelg med alla samlade. Man får passa på medan det är varmt ute. Men ska jag vara helt ärlig med er så längtar jag efter hösten.

Det är verkligen det bästa med att bo i Sverige. Man får uppleva alla fyra årstiderna. Jag har faktiskt spenderat större delen av kvällen med att kolla på garn och tutorials. Som ni säkert har märkt så bloggar jag nästan ingenting om kläder längre. Och anledningen till det är att jag inte hittar något som jag tycker om. Jag kan inte med att skriva ett blogginlägg om kläder som jag själv inte gillar. Det går emot mina principer. Och jag har nog aldrig handlat så lite kläder som jag gjort detta året. Känner att det är lika bra att jag börjar göra mina egna kläder igen. För er som har missat så har jag stickat denna tröjan själv och sen en massa olika halsdukar som tex denna och denna.

Tänk på att ge igelkottar och andra djur vatten nu när det är så varmt.
Stackars lilla igelkotten var helt utslagen på grund av värmen.
Snälla ställ ut vatten till djuren nu när det är så varmt.
Familjehelg. Ikväll åt vi middag hemma hos min sambos mamma. Potatismos med köttbullar och brunsås.
Ikväll åt vi middag hemma hos min sambos mamma.

Det har varit en väldigt jobbig vecka så jag ser fram emot att lägga den bakom mig

Nu på Tisdag ska vi in till veterinären med Bonzo och naturligtvis har jag en klump i magen. Jag mår fruktansvärt dåligt varje dag. Såpass mycket att jag glömmer av att njuta av det vi har här och nu. Jag tänker hela tiden att ”snart kommer han att dö”. Och det gör att jag förlorar alla de dagarna som vi nu har tillsammans. Det är hemskt att leva i denna limbo. Men jag tänker verkligen göra mitt bästa för att han ska ha det så bra som möjligt. Vad det innebär just nu vet jag inte.

2020 har utan tvekan varit det värsta året i mitt liv. Så mycket sorg och saknad. Oro. Jag tror många kan känna igen sig men jag ska göra mitt bästa för att verkligen fylla mitt liv med det som gör mig glad. Hålla mig borta från tankar som gör mig ledsen. Fokusera på att leva i nuet.

Dela

6 Kommentarer

 1. Marie
  16 augusti, 2020 / 01:27

  ❤️

 2. 16 augusti, 2020 / 12:40

  Helt underbart med familjetid! Det är ju så kul 🙂

 3. 16 augusti, 2020 / 13:05

  Vad härligt att ni hade en familjehelg tillsammans <3 Kramis

 4. 16 augusti, 2020 / 18:33

  vad mysigt med en familjehelg, å jag ser också framemot hösten, om man får såga så 😮

 5. 17 augusti, 2020 / 21:46

  Men så gott det där såg ut….!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.