1   12
6   31
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24

Nu kan jag verkligen klassa mig som professionell hundrastare

Nu kan jag verkligen klassa mig som professionell hundrastare

Nu kan jag verkligen klassa mig som professionell hundrastare. Jag köpte nyligen dessa vandrarskorna som ska bli mina vinterskor i år när jag är ute med hundarna. Men mina sneakers som jag haft i 7 månader är helt förstörda så det var dags att köpa nya. Ni som hängt med ett tag vet att jag hatar att köpa nya skor för jag får alltid skoskav. Och när man jobbar som hundrastare så har man inte råd med att få skoskav. Dock upplever jag att Adidas passar mina fötter perfekt. De får jag aldrig skoskav av.

Nu kan jag verkligen klassa mig som professionell hundrastare

Nu kan jag verkligen klassa mig som professionell hundrastare

Det var förmodligen extremt dumt att köpa ljusa sneakers för känner jag mig rätt så lär de vara svarta inom en månad eller två. Men ibland behöver man något nytt. Valde även att köpa hem gummistövlar. Inte de skönaste att springa runt i när man är ute i flera timmar. Men jag funderar på att köpa en riktigt bra sula som jag kan ha i skorna för att ge bättre stöd. Fötterna ska bära en hela livet så det är viktigt att ta hand om dom.

Nu kan jag verkligen klassa mig som professionell hundrastare

Jag känner mig redo inför vintern. Har svårt att tro att vi kommer få någon snö i år då det varit så himla varmt. Så himla tråkigt om det inte blir någon i år. Finns inget finare än en vit vinter. Det sista man vill ha är en massa slask och skit. Och på tal om vinter så köper vi alla julklapparna denna veckan. Så skönt att få gjort allt redan nu. Köpte den första igår och flera företag har redan rabatter som ligger ute. Annars brukar jag avvakta till Black Friday. Har ni köpt några julklappar än?

Dela

2 Kommentarer

  1. 16 november, 2022 / 16:03

    Så viktigt med vettiga skor!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.