3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Nu går verkligen livet i 300km/h

Nu går verkligen livet i 300km/h. Det har varit en väldigt känslosam vecka. Kan inte gå in på mer detaljer än så men livet kan verkligen vändas upp och ner i ett ögonblick. Jag mår bättre nu efter att ha fått lite klarhet i de hela. Jag hade hoppats att vintern skulle bli en hektisk tid för mig. Men jag hade aldrig kunnat ana att julkransarna skulle sälja så bra som de gör. I skrivandets stund så har jag sålt sex stycken. Det hade varit fantastiskt roligt att sälja tio denna vintern. Men oavsett så är jag bara så glad och tacksam. Den 1 December så kommer jag även börja sälja mina julgrupper. Fick så himla fin respons på dom förra året.

Arbetsintervju på Lördag

I know, I know. Jag måste vara smått galen som tar på mig ännu mer jobb när jag redan jobbar så mycket som jag gör. Det kommer faktiskt ett inlägg angående hur jag orkar med allt inom kort. Men på Lördag så ska jag på en intervju för en ny vovve! Jag är så sjukt taggad inför detta! Jag har nämligen gått i tankarna på att ta in en femte hund. Förstår att det låter helt galet med fem hundar. Men saken är den att nästan ingen av hundarna behöver ut fem dagar i veckan. Vissa av hundarna som jag har tar jag bara ut 3 gånger i månaden just nu och det är helt ohållbart för mig ekonomiskt. Hade jag fått som jag ville så hade jag haft alla hundarna Måndag till Fredag. Men vi får se hur det går på Lördag, håll tummarna för mig.

Nu går verkligen livet i 300km/h

Jag lyckades även få ihop fyra sponsorer för Plantmas!

Förra året hade jag Plantmas på min Youtube kanal. Precis som Vlogmas så laddade jag upp en ny video varje dag från 1-24 December. Jag märkte dock att jag tappade rätt mycket visningar när jag publicerade så ofta, vilket gjorde att allt de arbetet som jag la ner var lite förgäves tråkigt nog. Men i år så ska jag ha Plantmas på min instagram istället. Jag har lyckats få fyra sponsorer så varje Advent kommer jag ha en tävling där mina följare kommer ha chansen att vinna ett presentkort. Så himla rolig.

Jag har även hunnit med att köpa nästan alla julklapparna. De sista ska vi köpa nu i helgen. Så skönt att få det överstökat. Har även beställt hem nytt presentpapper för jag är typ beroende av fint presentpapper haha. Idag kom min bestie hit vilket var super mysigt. Vi gick och åt lunch efter att jag var klar med dagens promenad. Vi tog även och julpyntade lite här hemma och vet ni? Det står att det ska snöa på Söndag! Om det stämmer så vet ni vem som sätter på julmusiken på högsta volym och dansar runt här hemma haha.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.