1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

När det är mycket på en och samma gång


Reklam för mitt företag Vackrabuketter.se

När det är mycket på en och samma gång

När det är mycket på en och samma gång

Vilken lång dag det har varit. Känner mig lika trött idag som igår. Jag har spelat in två videos idag. En av dom har jag redan hunnit redigera och rendera så den ska laddas upp och textas så den är klar för publicering på Måndag. Det har varit så mycket idag så vi beställde hem mat från Brödernas. Försöker minnas vad man gjorde innan matleverans hem fanns? Men antar att man åkte och hämtade maten istället. Både jag och sambon jobbar väldigt mycket. Jag är även på baby alert. Vilken dag som helst nu så kommer Nalas matte att åka in till BB så då ska Nala bo hemma hos oss under tiden som de är borta. Längtar så mycket! Men det gör också att jag vill hinna få gjort alla stora jobb innan hon kommer.

När det är mycket på en och samma gång

Den andra videon som jag spelade in idag var för Vackra Buketter. Nu har jag nämligen börjat så mina blommor. Det är så himla spännande. Jag kommer hålla andan tills jag ser att blommorna börjar titta upp. Ingen av de blommorna som jag odlar i år har jag odlat tidigare. Så det är väldigt spännande och nervöst samtidigt. Men jag tror det kommer gå bra. Jag lärde mig så mycket av mina misstag förra året så nu får vi hoppas på det bästa.

Imorgon så måste jag diska. Jag har inte diskat på hela veckan. Jag undrar verkligen hur andra gör som jobbar mycket? Hur hinner ni med att städa? Förmodar att alla är bortskämda med diskmaskin? Kanske till och med en städerska? Jag har sagt till sambon att de dagarna som han jobbar hemma så måste han hjälpa till hemma. Förstå att han har jobbat hemma i 2 år men först nu inser jag att han faktiskt också kan hjälpa till hemma? Tyvärr så ser han inte när det är stökigt… Önskar att han själv bara kunde ta fram dammsugaren och dammsuga. Men ber jag honom göra något så gör han det så det är skönt att vi aldrig bråkar om städningen. Nu ska jag så de sista blommorna och kolla lite Youtube.

Dela

6 Kommentarer

 1. 2 mars, 2022 / 20:25

  vad roligt att du börjat så 😀

 2. Emma
  2 mars, 2022 / 21:07

  Diskmaskin och robotdammsugare 😅

 3. 3 mars, 2022 / 08:41

  Så spännande med allt och ska bli så kul och se de blommor du sått!! 🙂 Haha, känner igen det där städproblemet, det är det jag prioriterar bort allra först när jag har mycket (så jobbar vi båda två mycket samtidigt så syns det med stök och disk på bänken direkt ;)), men vi är duktiga på att dela på ansvaret.

  • dixiwonderland
   Författare
   3 mars, 2022 / 08:45

   Skönt att veta att man inte är den enda som har en stor diskhög! Men din kille är lite bättre än min där då 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.