0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Vackra Buketters Julkransar har blivit en succé


Detta inlägget innehåller reklam för mitt egna företag Vackrabuketter.se

Vackra Buketters Julkransar har blivit en succé

Jag sålde en hel del julkransar förra året och älskade hela processen. Kommunikationen med kunderna, binda kransarna, dekorera dom och leverera dom. Då sommaren inte riktigt gick som jag hade hoppats så låg mycket på spel nu inför vintern. Försäljningen av blombuketter har inte gått så bra. Många faktorer som jag ej kan påverka har gjort att försäljningen inte blivit vad jag hoppats. Men odlingarna gick hur bra som helst och även om försäljningen inte var den bästa så har jag med mig så mycket mer kunskap inför nästa säsong.

I Januari så satte jag ett försäljningsmål. Under 2022 så ska Vackra Buketter ha omsatt den summan. Jag vet att summan var väldigt hög, kanske alldeles för hög för ett företag som inte ens hunnit fylla ett år. I en bransch där man aldrig höjer priserna vilket gör att företagen går på knäna. Det var en trög vår och en trög sommar. Men då det gick så pass bra förra året med julkransarna så hade jag mina förhoppningar om att vintern skulle rädda omsättningen i företaget. Ni vet att jag är en drömmare men jag hade aldrig kunnat drömma om detta.

Vackra Buketters Julkransar har blivit en succé

Vackra Buketters Julkransar har blivit en succé

Bara fyra timmar efter lanseringen så kom den första beställningen. Det som gjorde mig extra rörd var att detta var en återkommande kund. Det går inte att förklara i ord hur det ögonblicket kändes. Sån enorm glädje! Sen dess så har beställningarna bara trillat in och jag behöver nypa mig i armen för att inse att detta inte är en dröm. Det händer på riktigt! Det är en härlig blandning av nya som återkommande kunder. Varje beställning som trillar in får hela mig att hoppa som ett litet barn på Julafton.

Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar julen. Och att då veta att man får vara med på ett litet hörn (eller ska jag säga dörr haha) hos flera familjer och sprida julglädje värmer så i hjärtat. Jag hade aldrig kunnat tro att julkransarna skulle bli en sån succé. Och det känns så skönt att veta att de inköpen som jag gjorde tidigare i Januari var helt rätt för företaget. Inköp är alltid lite läskigt för man vill inte gå med förlust. Jag tror att mina kunder uppskattar att de får vara en del av processen när jag skapar kransarna. Det blir personligt. Det ska bli väldigt spännande att se om jag når den omsättningen som jag satte i Januari. Då visste jag inte att det skulle bryta ut ett krig eller att vi skulle hamna i en sån extrem inflation. Det är inte lätt att driva företag i dessa tider ska ni veta. Men oavsett så är jag så glad och tacksam för alla er som handlar av Vackra Buketter och vill stötta mig ❤️

Dela

4 Kommentarer

 1. 17 november, 2022 / 13:23

  Heja dig!!!! Du är så grym <3

  • dixiwonderland
   Författare
   18 november, 2022 / 22:24

   Fina du <3 Tack för din beställning. Gjorde mig så himla glad ska du veta <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.