77   57
1   26
7   49
3   33
2   23
0   31
0   27
1   25

Glanssilverkalla | Aglaonema Nitidum

Silverkallor misstas ibland för att vara Calatheor men så är det inte. Även om de påminner om varandra i de mönstrade bladen så är Silverkallor betydligt enklare än vad Calatheor är. De kommer från släktet Aglaonema som har blivit väldigt populära nu under hösten.
Det finns enormt många sorter av Silverkallor. Just denna som jag köpte heter Glanssilverkalla. Valde den då jag tycker om variationen i mönstret. Men det finns dom som har mer grönt i sig men även de som har mer ljust. Dessa är som jag skrev väldigt lättskötta och nu är det ett måste för mig. Jag har inte tid att lägga två timmar per dag på mina växter som jag hade tidigare. Därför behöver jag växter som klarar sig mer på egen hand.
Dela

8 Kommentarer

  1. 17 november, 2019 / 20:37

    så fin 🙂 såg en bild som fick mig att tänka på dig. De var en kortläsare så stod det “nej du har nog plantor” xD

  2. 18 november, 2019 / 08:56

    Så fin 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.