3   32
4   12
5   35
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Naturligtvis så avgör inte priset hur bra en hundrastare är

Naturligtvis så avgör inte priset hur bra en hundrastare är

Till skillnad från igår så har det varit en riktigt bra dag idag. Jag har haft två underbara hundpromenader med Messi och Smilla. Det var lite kyligare idag men fortfarande så pass varmt att jag inte behöver halsduk. Jag har varit väldigt nervös angående hundarna sen ett par veckor tillbaka. Det är nämligen så att jag har suttit och arbetat med min prissättning då jag vill höja priset för mina hundpromenader inför nästa år. Idag har jag tagit 125 kronor oavsett tid på dygnet eller om det har varit vardag eller helg. Detta har jag nu ändrat. Jag har även lagt in att jag erbjuder dagpassning och även övernattning.

Jag har naturligtvis varit rädd för att hundägarna ska tycka att det är för dyrt. Även om jag har byggt upp en jätte fin relation till hundarna och ägarna så vet jag aldrig hur de ser på saken. Men ingen av mina kunder har någonsin ifrågasatt mina priser. Tvärtom så har de uppskattat att jag gör jobbet seriöst genom att skriva kontrakt och skatta på pengarna. Jag upplever även att de finns två typer av hundägare. De som verkligen prioriterar att deras hundar ska vara i trygga händer och ha det bra medan de är borta. Och de som kan ta vem som helst så länge de slipper betala.

Naturligtvis så avgör inte priset hur bra en hundrastare är. Men jag har skapat ett så bra rykte att jag blir kontaktad fler gånger i månaden av hundägare som undrar om jag kan ta emot deras hundar. Det värmer så otroligt mycket i hjärtat. Att tidigare och nuvarande kunder är så nöjda att de tipsar sina vänner. Jag är så himla glad att jag kommer få fortsätta arbeta med hundarna nästa år också. Jag har kommit alla vovvarna så himla nära och älskar våra promenader tillsammans. Sen får vi se om jag kommer ta in fler kunder under nästa år.

Om du är sugen på att göra världens godaste och enklaste äppelkaka så hittar du receptet här.

Utöver hundpromenaderna så har jag filmat en massa idag och hunnit redigera klart videon. Det är så himla svårt att både filma och fotografera nu när ljuset är så dåligt. Jag vill alltid producera bra kvalité på det jag publicerar och det är verkligen inte lätt. Har inte hunnit gå igenom bilderna som jag tog idag men håller det inte måttet så får jag försöka fotografera om dom imorgon. Bilderna är så otroligt viktiga inför lanseringen på Måndag. Jag vill verkligen att julkransarna ska bli en succé, speciellt nu när den lilla kransen kommer kunna skickas inom hela Sverige.

Och om vi tänker bort allt jobb så mår jag bra. Vi är äntligen friska här hemma efter att ha varit sjuka i sammanlagt två veckor på en månad. Men känner mig lite sad för att idag den 1 November börjar julen för mig och vi kommer inte julpynta något alls i år. Jag gråter inombords om jag ska vara ärlig för det enda jag vill är att ha en American Christmas. Men den dagen vi flyttar och ska fira vår första jul… OMG förbered er på Vlogmas deluxe.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.