0   6
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Gisou Honey Infused Hair Oil


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Sephora.se

Gisou Honey Infused Hair Oil

Jag har velat testa Honey Infused Hair Oil så galet länge! Och nu när jag fyllde år så fanns den med på min önskelista. Då Gustav råkade köpa samma sak som Marie och Jonas så sa jag att han kunde köpa håroljan till mig istället. Den 22 Mars gick det äntligen att köpa oljan i Sverige vilket jag bloggade om. Och nu är den äntligen min. Den kommer i tre olika storlekar och är skapad för att reparera håret på djupet. Den kan appliceras både i fuktigt och torrt hår.

Gisou Honey Infused Hair Oil

Den har en svag men underbar doft. Oljan är enkel att arbeta med och ger håret en så himla fin glans utan att tynga ner det. Nu är planen att jag ska testa denna intensivt för att kunna ge er en ärlig recension. Den lilla flaskan som jag fick kostar 269 kronor och innehåller 20 ml vilket är väldigt lite produkt med tanke på hur långt hår jag har. Mellanflaskan kostar 489 kronor och innehåller 50 ml. Sen den stora flaskan innehåller 1000 ml och kostar 929 kronor. Det är mycket pengar men om produkten är så bra som skaparen av den Negin Mirsalehi påstår så kommer den vara värd priset.

Ni hittar oljan här

Dela

4 Kommentarer

  1. 3 november, 2022 / 18:44

    Har också varit nyfiken på oljan då jag också hört mycket bra! Kul att du har den nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.