2   30
10   38
0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28

Runda speglar i flera olika storlekar


Reklam | Detta inlägget är ett annonssamarbete med Bga.se | Reklam

Man kan tro att vi är klara med inredningen här hemma då jag har bott i vår 1:a i 10 år nu. Men sanningen är den att så är det faktiskt inte. Väggarna vid vår säng kommer få en make over detta året. Tanken är att vi ska få upp någon hylla samt lite tavlor. Det som har hållit oss tillbaka är att väggarna är av betong. Vi gjorde ett försök för flera år sedan men det resulterade i en massa fula hål i väggen. Denna gången tänker vi ta hjälp av en vän så att det blir ordentligt haha.

Med inredning kan du alltid förändra ditt hem

runda speglar från Kalia hittar ni hos Bga.se

Jag tycker det är kul att hitta nya inredningssidor och därför passar det så bra att detta inlägget är ett samarbete med BGA som nyligen lanserade sitt nya varumärke Kalia som har runda speglar. Jag älskar trenden med runda speglar då det ger mer form till inredningen som oftast är väldigt kantig. Det som är bra med de runda speglarna från Kalia är att de kommer i så många olika storlekar. De flesta som jag har titta på har varit väldigt stora vilket inte har fungerat för oss då vi inte bor speciellt stort och är begränsade. Hos Kalia har ni hela 9 runda speglar att välja på som är i olika storlekar och prisklasser.

Runda speglar i flera olika storlekar

Det som är positivt med speglar förutom att man kan se sig själv i dom är att med rätt placering så kan de få rummet att upplevas som större. Många brukar använda runda speglar i hallen vilket jag tycker är riktigt fint. Men det går naturligtvis att placera dom i vilket rum man vill. Hade vi bott större så hade jag gärna använt mig av en rund spegel då det är roligare att få in lite form.

Dela

6 Kommentarer

  1. 25 februari, 2020 / 15:05

    Det är så snyggt med runda speglar och jag skulle vilja ha flera. 😀 Kramis

  2. 25 februari, 2020 / 19:25

    älskar runda speglar 😀

  3. 26 februari, 2020 / 09:55

    Gillar verkligen runda speglar, så himla snyggt av någon anledning. Och passar överallt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.