2   12
4   19
0   13
1   45
6   27
0   20
5   22
11   36

Fettisdagen, Traditioner och Kakashi

Det kommer nog ta ett tag innan jag och min bestie hittar tillbaka till våra fotograferingar. Men ska jag vara helt ärlig så har jag saknat att stå framför kameran. Och det kan ju vara roligt för er att se hur jag ser ut även om inte mycket har förändrats förutom antalet gråa hårstrån haha.

Idag hade vi en så himla mysig dag. Vi gick in till stan för att äta lunch men innan lunchen så var vi tvungna att stanna förbi Alara Games. Som jag har nämnt tidigare så känner jag en av ägarna då vi jobbade tillsammans för många år sedan. Så igår när vi satt och pratade så visade det sig att de hade fått in snyggaste t-shirten och jag var naturligtvis tvungen att ha den! Kolla mitt smile! Som ett barn på Julafton.

Fettisdagen, Traditioner och Kakashi. Alara Games.
Fettisdagen, Traditioner och Kakashi. Alara Games.
Fettisdagen, Traditioner och Kakashi. Alara Games.

Det finns några få storlekar kvar så passa på innan de säljer slut. Jag har verkligen nördat ner mig i anime tröjor. Fick ju hem dessa för inte så länge sedan. Jag minns att jag för ett par år sedan tänkte ”att jag måste sluta köpa såna här kläder för att jag är snart 30”. Well fuck that! Spelar ingen roll om jag är 15 eller 90. Tänker ha på mig det som jag gillar och trivs i oavsett vad andra tycker.

Efter att vi hämtat tröjan på Alara så gick vi till Thai Singbar. Vi åt här varje vecka i flera månader förr. Men sen när pandemin kom så blev det att vi aldrig var ute och åt. Men idag var det äntligen dags igen och maten var så himla god! Jag tror personalen hade saknat oss lika mycket som vi dom för hon såg så himla glad ut när vi kom. Men det blev lite nostalgi att sitta på våra gamla platser, se ut genom fönstret och prata om allt mellan himmel och jord.

Fettisdagen, Traditioner och Kakashi

När vi var mätta så var det dags att gå hem. Det hade börjat blåsa en hel del så det var riktigt kallt ute. Men väl hemma så väntade varsin semla på oss som jag hade köpt på morgonen. Ni har väl inte missat att det är fettisdagen idag? Tur att jag gick tidigt och handlade för en man före mig i kön köpte 12 st haha. Men vi hade det så mysigt idag verkligen. Även om jag är så fruktansvärt trött nu så ögonen går i kors så ger dessa dagarna med min bestie mig så mycket energi.

Fettisdagen, Traditioner och Kakashi.
Dela

6 Kommentarer

 1. Sari
  1 mars, 2022 / 18:23

  Omg din nörd 😂😂😂

 2. 1 mars, 2022 / 18:40

  Oh vad gott! Har ätit så många semlor, men ingen idag faktiskt 🙂

 3. 1 mars, 2022 / 19:55

  Du har så himla vackert hår 😍 Åh vad sugen jag blev nu på thaimat 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.