0   17
0   31
2   36
1   30
4   43
6   26
4   26
2   21

Måndagar ska vara produktiva


Reklam för mitt företag Vackrabuketter.se

Måndagar ska vara produktiva

Soliga Måndag med hela 8 plusgrader. Nej men nyp mig i armen hur underbart! Här hemma har det varit fullt upp som alltid när jag har mina produktiva Måndagar. Jag har Youtube videos som måste textas. Har fått frågor vad det betyder när jag skriver texta. Det innebär att jag skriver text till det jag säger. Precis som när man ser amerikanska tv program och de har svensk text. Detta gör jag för att inkludera personer med nedsatt hörsel eller som inte har någon hörsel alls. Ikväll klockan 18:00 har jag en ny video som går live.

Måndagar innebär också att alla växterna ska ha vatten

Never ending story. Och så har vi även tvättid idag. Men nu har vi så mycket tvätt att jag inte kommer hinna med allt. Idag får det bli filtar, sängkläder, mattan och handdukar så får jag boka en ny tid för kläder. Har hunnit med att diska och laga mat redan. Ofta slarvar jag väldigt mycket med maten när jag har mycket att göra men idag har jag ätit både frukost och lunch.

Måndagar ska vara produktiva

Just det! Förra veckan fick jag även mitt skattebesked och som vanligt så får jag en större summa tillbaka. Även fast jag aldrig har behövt betala tillbaka så nojar jag jämt. Förra året så jobbade jag enbart med mina företag (hade ingen anställning vid sidan av) så då blir det lite läskigt. Dock vet jag att jag skattar mycket mer än vad jag egentligen behöver. Men det känns väldigt skönt att få tillbaka så mycket pengar. Min sambo fyller 30 den 31 Mars och jag har planerat en väldigt stor överraskning till honom. Vi har även vår resa i sommar som vi ska iväg på. Så det känns skönt att veta att jag inte behöver lägga undan pengar från min lön för att spara ihop till detta utan kan ta skattepengarna.

Måndagar ska vara produktiva

Uppdatering hos Vackrabuketter.se

Idag har jag även spenderat tid med att uppdatera hemsidan för Vackra Buketter. Det är super viktigt att ha en aktiv hemsida. Om kunderna alltid möts av samma saker så tröttnar de tillslut. Men om de möts av något nytt då blir det mer spännande. Det som jag har gjort nu är att berätta om att odlingarna är igång. Jag har även lagt min min Youtube video där jag visar upp vilka blommor jag ska så. Tack vare att jag gör mina videos så skapar det en mycket mer personlig kontakt med mina kunder. De ser mig och lär känna min personlighet vilket gör att de förhoppningsvis även kommer vilja handla sina buketter ifrån mig.

Dela

4 Kommentarer

 1. 7 mars, 2022 / 20:41

  Såå fin hemsida du har! 😍 Och ja det är viktigt att uppdatera den, det har du helt rätt i! 😊

  • dixiwonderland
   Författare
   8 mars, 2022 / 16:47

   Tack snälla va glad jag blir av att läsa detta 😀

 2. 8 mars, 2022 / 15:47

  Vilken härlig och produktiv måndag du hade! 😀 Och vilket jobb du gör och även textar dina videos! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   8 mars, 2022 / 16:48

   Ja det är ett jäkla tråkigt jobb också 🤣 Men absolut värt det 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.