13   32
2   35
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23

Mysig tjejmiddag med Amanda Panda

Vårt fina porslin är från Mariehult

En fullspäckad Måndag igår, men ni hade väl inte väntat er något annat? Sex hundpromenader, tvätt, vattning av växter, arbete, Game of Thrones (som för övrigt var så jävla spännande!) och sen en super mysig tjejmiddag på det.

Fick verkligen de bästa avslutet på Måndagen med att Amanda Panda kom hit på middag efter att hon slutat jobbet. Så himla mysigt verkligen. Jag umgås väldigt sällan med mina vänner på kvällarna då jag vill vara hemma med min sambo när han kommer hem från jobbet. Men nu när han är bortrest så är det perfekt att mysa till det. Jag bjöd på potatismos, köttbullar, brunsås, rårörda lingon och sallad.

Mysig tjejmiddag med Amanda Panda

Vi hade inte setts på flera veckor så det var verkligen på tiden att vi fick till en mysig dejt. Kvalitetstid med ens vänner är verkligen guld värt. Jag är så glad över att jag och mina vänner har en så himla fin relation med varandra. Det kan gå månader innan vi ses men vänskapen påverkas aldrig av det. När vi väl ses så har vi så himla roligt tillsammans. En tjejmiddag är guld värt och i sommar hoppas jag på flera. Härligt också när man kan sitta ute i sommarvärmen.

Och idag är min sista ensamma dag för imorgon kommer min sambo hem. Dessa dagarna har gått så himla fort! Jag kan säga att jag har älskat att ha denna egentiden. Trodde att jag skulle tycka att det var jobbigt but I´m an independent woman! Har hunnit med tre hundpromenader idag. Arbetat undan lite saker och nu ska jag ta och redigera en massa bilder som jag fotograferade idag. Tänkte även ta och se Robinson avsnittet från igår.

Missa inte dagens video
Dela

20 Kommentarer

 1. 30 april, 2019 / 17:42

  Hahha hörde från sambon att senaste avsnittet från Game of Thrones var så spännande 😉 Och så mysigt med tjejkväll och middag tillsammans, även kul och se att salladsbesticken används!! <3 Trevlig valborg! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   1 maj, 2019 / 11:04

   Spännande är nästan ett för svagt ord! Jag ska se om avsnittet idag med min sambo xD Ja klart att de används 😀 Använder dom jämt när vi äter sallad <3

 2. 30 april, 2019 / 19:57

  Nej men åh vad mysigt med tjejmiddag, hoppas på fler i sommar! Ibland kan det faktist vara väldigt nyttigt med egentid, kan känna det själv hur skönt det är men såklart är det inte fel med sällskap heller! Älskar porslinet 😀 <3

  • dixiwonderland
   Författare
   1 maj, 2019 / 11:04

   Nej jag håller med dig 😀 Egentid är så viktigt men naturligtvis blir man glad över att umgås med nära och kära också 😀

 3. 30 april, 2019 / 23:07

  Ohh så mysigt och älskar det porslinet

 4. 1 maj, 2019 / 09:30

  Åh så mysigt att ha en vän över på middag! 🙂

 5. 1 maj, 2019 / 09:45

  Men guuu vad mysigt! Och så sjukt gott det ser ut! Har suttit och suktat över köttbullar hela morgonen (ska laga ett helt gäng ikväll när jag kommer hem), så det här gjorde det ju inte direkt sämre 😉 Och så underbart att han snart kommer hem! Lova att pussa lite extra på honom då! STOR KRAM hjärtat <3

  • dixiwonderland
   Författare
   1 maj, 2019 / 11:00

   Det beror ju på om han kommer hem med en present eller inte 😉 Bad honom sno en massa sticklingar (växtskott) åt mig så bäst för honom att han gjorde det xD hahaha

 6. 1 maj, 2019 / 11:06

  Men alltså guudd vad mysigt det där såg ut att vara :)!

 7. 1 maj, 2019 / 13:48

  Såna vänner är verkligen så värdefulla att ha! KRAM

 8. 1 maj, 2019 / 18:50

  Men åh så mysigt och gott!! 😀 Game of Thrones var SÅÅÅÅ otroligt bra, satt med hjärtat i halsgropen hela avsnittet asså haha!

  • dixiwonderland
   Författare
   2 maj, 2019 / 08:37

   Jag med! Älskar att dom alltid lyckas göra avsnitten så spännande. I alla fall i denna säsongen xD

 9. 1 maj, 2019 / 19:57

  vad mysigt! 😀 ja äntligen hände det lite i GOT, dock lite väl långrandigt om du frågar mig haha

  • dixiwonderland
   Författare
   2 maj, 2019 / 08:36

   Tycker hela serien har varit långrandig xD För mycket drama och för lite drakar och white walkers xD

 10. 1 maj, 2019 / 22:09

  åh ser gött ut =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.